Muntatge amb un primer pla de Borja Prado seriós, el logotip de Telecinco i Leonor seria
TELEVISIÓ

Borja Prado se la juga i autoritza Telecinco a publicar una notícia sobre Leonor

Leonor es converteix en un dels darrers temes que s'han abordat justament abans de la sortida de Borja Prado de Mediaset

Borja Prado acaba avui la seva etapa com a directiu de Mediaset després de prop de dos anys al capdavant del grup de comunicació. Després de diversos anys al consell d'administració del grup, Prado es posava al capdavant de la corporació per fer alguns dels moviments més rellevants del grup de Fuencarral.

Justament abans de dir l'adeu definitiu, Borja ha vist com Telecinco ha facilitat una informació sobre Leonor que fins ara no s'esperava.

Després de la polèmica cancel·lació de Sálvame, Mediaset España i La Fábrica de la Tele trencaven les seves relacions de manera definitiva. Una decisió que implica que programes com Socialité, Todo es Mentira i Viajando con Chester es mantinguin el 2024 a Mediaset, però de la mà d'altres productores.

Borja Prado és conscient del contingut del darrer programa presentat per María Patiño

Així, María Patiño rebia la confirmació que la cadena no compta amb ella per a aquest nou camí d'un espai que va començar el 2017. El 25 de desembre passat va ser l'últim en què la popular presentadora es va posar al capdavant del magazín de crònica social. Una ocasió en què la gallega es va acomiadar de l'audiència sense poder contenir les llàgrimes.

Més enllà de ser la seva última intervenció en antena, el més cridaner va ser el tracte que va donar el programa a l'hereva al tron. L'espai va fixar la seva atenció durant uns quants minuts a l'estil de Leonor a l'hora de vestir.

De fet, van comptar amb la presència d'una experta en moda que es va atrevir a donar consells a l'hereva. "Segons la nostra estilista, va una mica antiga, no d'acord amb la seva edat, és una Letícia 2.0", explicaven.

Foto de la princesa Leonor saludant a la multitud amb un somriure
'Socialité' qüestionava l'estilisme de Leonor | Europa Press

Socialité, a més, valorava l'estil de la infanta Sofia en contraposició al de la seva germana. "En canvi, la infanta Sofia va més moderna. Sofia va més fresca, però Letícia les vesteix com es vesteix ella en jove".

D'una altra banda, qüestionaven el fet que la germana de Leonor anés sense talons per no semblar més alta que la princesa d'Astúries. "El seu llenguatge corporal s'enfonsa, té complex, s'arqueja", afirmaven al programa.

L'última emissió de Socialité amb María Patiño al capdavant va deixar clar que la filla de Felip VI ha de millorar el seu estilisme. "Ha d'anar més moderna i menys institucional", per així "connectar amb un públic més jove i que tothom l'estimi".

L'estilisme de Leonor va ocupar uns quants minuts del programa de Telecinco

Mentrestant, Borja Prado, fill de Manuel Prado de Colón i Carvajal, que va ser administrador privat de Joan Carles I, ha estat testimoni del contingut d'aquest espai de Telecinco. Un assumpte que molts no gosen tractar lliurement, i els que ho fan tampoc hi aprofundeixen gaire.

Borja Prado al costat del Rei Emèrit Juan Carlos I posant junts i mirant a càmera
El pare de Borja Prado era la mà dreta de Joan Carles | GTRES

El programa va evitar esmentar les últimes informacions sobre la reina Letícia i el seu excunyat Jaime del Burgo. És possible que amb l'adeu de La Fábrica de la Tele les referències de la cadena de Mediaset a la família reial es produeixin en un altre to ben diferent. Caldrà esperar veure com María Verdoy, la nova presentadora de l'espai, aborda certs temes més o menys espinosos una vegada també s'hagi allunyat Borja Prado.