Muntatge de portada amb Ana María Aldón plorant amb una captura de la seva espulsió a 'GH Duo'

TELEVISIÓ

Ana María Aldón, expulsada entre llàgrimes de 'GH Dúo' en plena recta final

Ana María Aldón ha estat la següent expulsada gairebé a les portes de la semifinal de 'GH Dúo' després de perdre en el duel directe contra Mayka Rivera

Ana María Aldón s'ha convertit en la darrera expulsada de GH Dúo en un moment clau del concurs. I és que la dissenyadora ha perdut en el duel directe contra Mayka Rivera, una de les grans favorites del reality.

Des de l'expulsió de la seva parella al reality, Marc Florensa, tot semblava tornar-se en contra d'Aldón. D'aquesta manera, l'actitud d'Ana María davant la marxa de qui fos el seu representant provocava una onada de crítiques i atacs.

Una situació que finalment acabava passant-li factura i que la portava fins i tot a tenir nombrosos desacords de la casa de Guadalix.

Captura de Mayka Rivera i Ana María Aldón durant la seva expulsió a 'GH Duo'
Ana María Aldón perd el duel contra Mayka Rivera | Telecinco

Des de Marta López, passant per Elena Rodríguez o Mayka Rivera, Ana María Aldón es convertia en objectiu de les nominacions dels seus companys durant les darreres setmanes.

De fet, ja des de dimarts passat Aldón tenia força assumit que se'n podria anar, sobretot quan Ion Aramendi li confirmava que seguia nominada.

Just per això, i malgrat el retrobament que va poder protagonitzar amb el seu xicot Eladio, la dissenyadora va tenir un Sant Valentí força agredolç.

Captura d'Ana María Aldón plorant a 'GH Duo'
Ana María Aldón s'ha esfondrat després de ser expulsada | Telecinco

Ana María Aldón, expulsada de GH Dúo en un moment clau

El veredicte de l'audiència ha estat aclaparador, ja que Ana María Aldón ha sortit expulsada amb un 61% dels vots davant del 39% de Mayka.

Des d'un primer moment, Ana María deixava ben clar que ella "va venir sola a concursar i que se n'aniria sola". Encara que, de totes les crítiques rebudes, potser les que més li hagin dolgut a Aldón hagin estat aquelles relacionades amb la seva manera de ser.

"És capaç de fer qualsevol cosa per no sortir-ne nominada", l'han acusat. Una cosa davant del que ella es defensava al·legant que no li agrada sortir nominada, però que això no implica que sigui capaç de fer qualsevol cosa.

"No soc freda i calculadora, però porto molts pals a la meva esquena", ha aclarit Ana María Aldón abans d'abandonar la casa.

"Soc reservada, perquè tinc els meus motius per ser-ho. El que no vull per a mi, tampoc ho vull per als altres", ha manifestat. "Fora tinc la meva família i espero que algú que m'estimi", ha conclòs amb seguretat i molt emocionada per poder retrobar-se amb la seva filla i amb Eladio.