Fotomuntatge de Roger Coma, actor de 'Com si fos ahir', amb les instal·lacions de TV3 de fons

TELEVISIÓ

L'audiència de TV3 dona una gran notícia a 'Com si fos ahir', la sèrie de Roger Coma

L'audiència de la televisió pública de Catalunya dicta sentència amb 'Com si fos ahir' i Roger Coma no dona crèdit

Roger Coma és un dels personatges més emblemàtics de l'escena catalana. L'intèrpret ha participat en infinitat de projectes. Tot i això, centrant-nos en els seus treballs a TV3, un dels seus papers més recordats és a Porca misèria.

També ha participat en sèries tan emblemàtiques de la televisió pública de Catalunya com Jet lag o El cor de la ciutat. Actualment, interpreta a l'Ivan a Com si fos ahir, la sèrie de la sobretaula de TV3 i una de les més seguides per l'audiència.

Com si fos ahir, de Roger Coma, arrasa a TV3

La sèrie Com si fos ahir es va estrenar un 11 de setembre del 2017 i, actualment, segueix al peu del canó. La telenovel·la de les tardes de la corpo té els teleespectadors enganxats. I no ho diem perquè sí, sinó que les dades d'audiència que aconsegueix dia rere dia són fabuloses.

Sense anar més lluny, aquest dimarts 14 de maig, Com si fos ahir, ficció on participa Roger Coma, va arrasar a la franja de la sobretaula. Convertint-se en la primera opció escollida pels televidents del canal autonòmic català.

D'aquesta manera, va aconseguir reunir un total de 278.000 espectadors i marcar-se un gran 20,7% de quota de pantalla. Com no podia ser d'una altra manera, l'espai d'aquest dimarts més vist de TV3 va ser el TN Vespre, seguit del TN Migdia i del programa Cuines.

Imatge de Roger Coma a 'Com si fos ahir' de TV3

Roger Coma, casat amb una actriu famosa

Als seus inicis, Roger Coma sempre interpretava papers en què tothom estava boig per ell. Era el mite eròtic català. Ara el temps a passat i l'actor, als 47 anys, està casat amb una famosa actriu la qual era protagonista de la telenovel·la anterior, La Riera.

Es tracta de Margalida Grimalt. A La Riera, donava vida a la Mireia, la filla de la família Falquer, amics dels Riera. Roger Coma i Margalida Grimalt fan una parella estupenda, ja que han format una família més que nombrosa amb els seus fills.

La parella d'actors són pares de tres nens. Tot i això, es desconeixen els noms i les edats dels petits. El que sí que podem afirmar és que només cal donar una ullada a les seves xarxes socials per observar que es tracta d'una família de postal.

➡️ Televisió

Més notícies: