Fotomuntatge de Marc Ribas amb un fons de 'Joc de Cartes'
TELEVISIÓ

L'audiència dona una notícia a Marc Ribas i 'Joc de Cartes' després de l'últim revés

Aquest dimecres 27 de desembre, Marc Ribas i la furgoneta de 'Joc de Cartes' van fer les maletes i se'n van anar de Catalunya

Aquest dimecres passat va tornar un nou episodi de 'Joc de Cartes' a TV3. El cert és que després de la patacada de la setmana anterior, pel que fa a les dades d'audiència, aquesta setmana Marc Ribas pot estar més que content.

També és cert que gran part dels programes de la televisió pública de Catalunya se n'han anat de vacances per Nadal. D'aquesta manera, aquests darrers dies de l'any, l'audiència no té gaire on triar. Tot i això, 'Joc de Cartes' sempre ha estat un dels programes més vistos pel públic.

L'audiència dona una notícia a Marc Ribas

Aquest dimecres, la furgoneta de 'Joc de Cartes' va traspassar la frontera per dirigir-se al Principat d'Andorra. Així, va aconseguir ser el segon programa més vist de TV3 amb unes dades d'audiència molt bones. I és que l'espai va aconseguir reunir 404.000 espectadors i un 20,0% de quota.

D'aquesta manera, 'Joc de Cartes' va quedar per sota del 'TN Vespre'. El qual va obtenir 440.000 televidents i un 22,4% de share. El bronze se'l va endur el 'TN Migdia', convertint-se en el tercer més vist pel públic amb 353.000 seguidors i un 23,8%.

L'última patacada de Marc Ribas

La setmana passada, Marc Ribas i 'Joc de Cartes' es van despertar amb una notícia agredolça. I és que, segons les dades d'audiència, el programa culinari de TV3 va aconseguir liderar la franja amb un 16,7% de quota. Una xifra que deixa molt a desitjar, ja que no van ser les dades esperades.

I és que tenint en compte la trajectòria del programa, el dimecres 20 de desembre, el pas de 'Joc de Cartes' per Barcelona no va ser com esperaven. Per què diem això? Doncs perquè tot i aconseguir ser l'espai més vist del dia, va registrar el seu mínim històric.

Aquesta notícia va suposar un gerro d'aigua freda per al famós xef, acostumat que tot allò que toca es converteixi en tot un èxit. Però també per a la corpo. Doncs, el programa de Marc Ribas és un dels que té més audiència i els ajuda a ser líders.

Tot i aquesta notícia agredolça, va liderar la seva franja amb 318.000 seguidors i un 16,7% de quota. Unes xifres que el van situar en un dels espais més vistos de la televisió pública de Catalunya.