Fotomuntatge de Marc Ribas i Mari Cruz, concursant de 'Joc de Cartes'
TELEVISIÓ

L'audiència de 'Joc de Cartes' indignada pel que es va veure al programa: 'Molt lleig'

Marc Ribas va treure els colors a una concursant i l'audiència de la televisió pública de Catalunya es va indignar pel que va passar

'Joc de Cartes', presentat per Marc Ribas, és un dels programes de més èxit de la graella de TV3. Tot i això, a mesura que passen les temporades, els participants de l'espai venen amb més estratègies sota la màniga. Una cosa lícita, però que no sol agradar del tot a l'audiència.

Estem vivint una temporada de 'Joc de Cartes' de vertigen, però marcada per les estratègies dels concursants. A cada nova entrega, hi ha algun participant que crea polèmica. Ja sigui per criticar de manera desmesurada la resta de companys, per mentir o per puntuar a la baixa.

De fet, aquest dimecres 17 de gener, la protagonista de l'espai de cuina va ser Mari Cruz Valdivia i no especialment pels seus plats. La xef va ser enxampada pel mateix Marc Ribas per jugar brut. Per la seva banda, l'audiència del programa també es va adonar i no va trigar a esclatar a través de les xarxes.

L'audiència de 'Joc de Cartes' indignada

Com ja és habitual als realities, l'audiència té total llibertat per opinar a les xarxes socials i en aquesta ocasió, no va ser per menys. Mari Cruz Valdivia va voler curar-se en salut, ja que va considerar que, com que el seu local era el més antic de tots, no aconseguiria guanyar el premi final.

D'aquesta manera, la lleidatana va decidir puntuar a la baixa els seus companys per tenir més possibilitats de guanyar. Com diu el refranyer català, va ser pitjor el remei que la malaltia. Ja que va ser enxampada per Marc Ribas i pel que vam poder veure a la confrontació final, Mari Cruz semblava avergonyida.

Tant és així, que no va poder evitar enfonsar-se. Davant l'estratègia de la participant de 'Joc de Cartes', gran part de l'audiència va esclatar a les xarxes socials. I és que no només va puntuar malament els seus contrincants, sinó que va acabar guanyant el xec de 5.000 euros.

"Joc brut, no m'agrada que facin estratègies! Molt lleig i falta de respecte a un ofici tan sacrificat. ¿Joc de Cartes' no us adoneu què ho veiem tot?", va esclatar una televident a X, abans Twitter.

"Una concursant que confessa que ha jugat a puntuar malament intencionadament els altres hauria de ser desqualificada al moment. I més després d'haver enganyat a la seva carta", sentenciava una altra a la mateixa xarxa social.

"Si hagués jugat net, segurament hauria guanyat l'Adrià, però hauria atret clientela. Ara, entre això i les mentides de la carta, potser no tindrà tant d'èxit", assegura un altre.

Sigui com sigui, que els concursants puntuïn a la baixa els seus companys intencionadament i que a més a més guanyin el programa, pot ser perillós per a la supervivència de l'espai de Marc Ribas. Ja que si futurs participants venen amb aquesta mateixa estratègia, el joc perdrà tota la gràcia.

Un nou duel al programa de Marc Ribas

En el recent programa de Marc Ribas hi havia un objectiu clar: un duel entre restaurants de Lleida de cuina tradicional i creativa. La part de cuina tradicional estava composta per l'Espai Insòlit amb Víctor Abad al capdavant i La Roca del Corb presentat per Mari Cruz Valdivia.

Al costat de la cuina creativa vam poder conèixer el restaurant Presseguer, amb Pilar Asensio com a propietària i gerent i el Gaudium amb el jove xef Adrià Figueroa. El duel estava servit i el cert és que el programa no va defraudar.