Muntatge del plató de 'Supervivientes' al fons, Arantxa del Sol amb rostre neutre i unes ulleres vermelles al cap i el logotip de Telecinco amb una creu vermella a sobre

TELEVISIÓ

Arantxa del Sol confessa com es troba realment després de ser vetada a Telecinco

Arantxa del Sol ha topat amb el veto inesperat de Mediaset, després d'explicar situació controvertida


Arantxa del Sol ha decidit tornar aquest any a la televisió participant en Supervivientes, encara que possiblement ara s'ha penedit d'haver-ho fet. El motiu és que el seu pas pel reality ha permès posar sobre la taula un rumor dur. Ni més ni menys que el d'una presumpta infidelitat del seu marit, Finito de Córdoba.

Aquesta especulació ha estat desmentida pel seu marit i fins i tot per la suposada amant, que és la parella d'Ángel Cristo. A més a més, però, Arantxa del Sol ha vist que aquest i la seva noia han jugat amb aquesta presumpta deslleialtat, fins i tot donant informacions falses. I això l'ha feta esclatar, propinant-li al participant una clatellada.

Arantxa ha reconegut aquest gest que ha tingut amb el seu company d'illa i, davant dels fets, Telecinco ha pres mesures. Ha decidit vetar-la i no comptar amb la seva presència ja a les gales. I després d'això, ella ha parlat clar i net per revelar com està.

Arantxa del Sol confessa el que ha passat i acaba sent vetada

Arantxa del Sol va començar Supervivientes mantenint una amistat amb Cristo; tant és així, que va ser l'única que va estar al seu costat. Tanmateix, d'un dia per l'altre, la situació va canviar i ella va decidir no voler tornar a saber d'ell. Encara que en tot moment va mantenir el silenci sobre la seva postura, fins i tot una vegada que ha estat expulsada.

No obstant això, el jove fa uns dies, des de l'illa, la va animar a explicar què va passar un dia en una llanxa. I la dona de Finito ha acabat relatant-ho tot.

Captura d'Arantxa del Sol al costat de Sandra Barneda al plató de Supervivientes

Al plató del reality, Arantxa del Sol ha explicat que Ana, amiga del seu marit, i Ángel es van posar en contacte amb ella quan va saber que anava a Hondures. I també que considera que han jugat amb el matrimoni. La raó és que aquell ha estat mentint i deixant caure que la seva noia i el torero van tenir alguna cosa fa poc temps.

Davant d'aquesta situació, l'exconcursant ha reconegut que es va sentir malament, tant, que durant un viatge en llanxa li va donar una clatellada al seu company d'illa. Ho va fer mentre li va dir que ja li valia estar deixant anar aquestes falsedats. Una clatellada que va ser descoberta per l'organització, que va preguntar a les dues parts pels fets i totes dues van treure importància a l'assumpte.

Muntatge de fotos de pla curt d'Arancha del Sol i Ángel Cristo, tots dos amb rostre seriós, al seu pas per 'Supervivientes 2024'

Tanmateix, ara, el que ha passat ha estat tret pel concursant per danyar aquella que va ser la seva amiga i la veritat és que ho ha aconseguit. Sí, perquè Arantxa, que ha rebut moltes crítiques a les xarxes per això que ha passat, ha topat amb el veto inesperat de la cadena. Veto que ha exposat mitjançant un comunicat: "En compliment del seu codi ètic, Mediaset ha decidit no tornar a comptar amb l'exparticipant a les gales del reality".

Arantxa del Sol: així està després dels fets

Arantxa del Sol està de màxima actualitat després del càstig que li ha imposat Telecinco. I també perquè després que aquest sortís a la llum, ha començat a circular per xarxes un suposat missatge d'ella comentant els fets. Missatge en què s'exposa que havia estat pressionada per explicar els fets i que tot havia estat orquestrat per Cristo i per la seva parella.

Encara més, s'hi indica amb claredat que “m'han utilitzat. M'han utilitzat per generar la morbositat que ho expliqui i quan he estat utilitzada i espremuda ja no els serveixo. Així funciona aquesta cadena”.

Arantxa del Sol ràpidament ha aparegut a les xarxes socials per mostrar-se molt enfadada. I no tant pel veto, que de ben segur també la té molesta, sinó perquè ha exposat que ella no ha escrit aquestes paraules. Amb rotunditat ha manifestat: “Missatge fals”.

“Acabo de topar-me amb una publicació a X que vull aclarir immediatament. La imatge que circula és una manipulació total i no representa gens les meves opinions i els meus sentiments. Estem investigant-ne l'origen per prendre les mesures corresponents”.

Storie d'Arantxa del Sol a Instagram amb un missatge fals el 13 de maig de 2024

A això ha afegit: “Agraeixo a tots la vostra comprensió i i el suport mentre resolem aquesta situació”. Un comentari clar i ferm que evidencia que Arantxa del Sol està enfadada i cansada de les polèmiques en què s'està veient embolicada. Polèmiques que estan provocant això que ella mai no havia desitjat: que la seva vida personal es posi contra les cordes i la seva imatge intenti ser destruïda.

➡️ Televisió

Més notícies: