Muntatge d'Àngel Crist amb la seva germana Sofía Cristo a 'Supervivientes'

TELEVISIÓ

Ángel Cristo confessa si demanarà consell a Sofía Cristo per anar a 'Supervivientes'

Ángel Cristo es converteix en el sisè concursant confirmat de 'Supervivientes' i ha confessat si demanarà consell a la seva germana Sofía

Ángel Cristo es converteix en el sisè concursant confirmat de la nova edició de Supervivientes . Sens dubte, una gran noticia que no sabem com encaixaran la seva germana Sofía Cristo i la seva mare Bárbara Rey, amb qui ha trencat tot vincle.

Després que l'Àngel contés l'infern que havia viscut a la seva infància, arremetent durament contra Bàrbara i també contra Sofia, res no ha tornat a ser igual.

Captura del vídeo de presentació d'Ángel Cristo per a 'Supervivientes'
Ángel Cristo es converteix en el sisè concursant confirmat de 'Supervivientes' | Mediaset

Així, ara ha aprofitat aquest boom mediàtic a favor seu i ha decidit embarcar-se en què, sens dubte, serà l'aventura de la seva vida.

"La veritat és que serà molt dur, però ho vull intentar. Serà una prova molt dura de superació per a mi", confessava Ángel Cristo a De Viernes.

El fill de Bárbara Rey insisteix que el seu principal objectiu és "aguantar, que el físic suporti totes les proves, mentalment estar fort". A més, també es proposa "entretenir la gent i donar molt de joc".

I és que fa temps que li havien ofert aquesta oportunitat, encara que fins ara no se sentia preparat per marxar a Hondures. "Aquest any ha coincidit que tots els temps són perfectes", ha matisat.

Ángel Cristo, sisè concursant confirmat de Supervivientes

Tanmateix, aquesta experiència també obliga Àngel Crist a fer certs sacrificis. I és que haurà de posposar el casament amb Ana Hermida , que tenia programada per a aquest mateix any. I és que té molt clar que “ Supervivientes només passa una vegada”.

De fet, ell assegura que li hagués encantat concursar-hi, "perquè al principi estava la idea que vingués amb mi, però per motius de salut no pot", ha aclarit.

Captura de Sofía Cristo durant el seu pas per 'Supervivientes' el 2007
Sofía Cristo va participar a 'Supervivientes' fa uns anys | Telecinco

Cal destacar que Ángel Cristo no és el primer de la família que s'anima a participar a Supervivientes , ja que fa uns anys la seva germana Sofía Cristo va viure l'aventura.

Així, ha revelat sí que li demanarà consell de cara a la seva propera participació, i més tenint en compte que la seva relació no passa pel millor moment.

"La meva germana va estar pel 2006 o 2007, crec que va aguantar gairebé un mes i el que havia de parlar amb ella ja ho vaig parlar en el seu moment, ara consells sobre Supervivientes no li demanaré", ha assenyalat contundent.

➡️ Televisió

Més notícies: