Muntatge d'Ángel Cristo durant una entrevista a Telecinco amb Rocío Flores i Isa Pantoja
GENT

Ángel Cristo, a punt de prendre la mateixa decisió que Rocío Flores i Isa Pantoja

Ángel Cristo té alguna cosa en comú amb Rocío Flores i amb Isa Pantoja: no vol saber res de la seva mare

Ángel Cristo va trencar el silenci a Telecinco a través d'una intervenció que ha estat batejada com "l'entrevista dels 150.000 euros". Va ser Sofía Cristo la que va revelar aquesta quantitat quan va descobrir que Fran Rivera havia seguit els passos del seu germà. Ara ha estat Ángel qui ha copiat dues famoses: en concret Rocío Flores i Isa Pantoja.

Ángel Cristo està a punt de seguir els passos de Rocío i Isa: viatjar a Hondures per concursar a Supervivientes. Darrere de tot això hi ha molt més que una qüestió televisiva. Si el jove signa el nou contracte que li ha ofert Telecinco vol dir que ha trencat per sempre la relació amb Bárbara Rey.

Muntatge de fotos de pla curt d'Ángel Cristo, fill de Bárbara Rey, i Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco; tots dos amb rostre seriós
Ángel Cristo té molt en comú amb Rocío Flores | Mediaset, Instagram, @rotrece, e-noticies.cat

La veritat és que entre l'Ángel, la Rocío i la Isa hi ha moltes coses en comú, però una crida poderosament l'atenció: cap no parla amb la seva mare. Tots tres van participar a Supervivientes en plena guerra familiar i van arribar molt lluny. Tot i que Cristo encara no ha tancat el seu fitxatge, el seu nom sona amb força des que Telecinco va confirmar la nova edició.

Ángel s'ha convertit en la nova estrella de la cadena i està disposat a tot per continuar als mitjans. Aquest aspecte també el relaciona amb Isa Pantoja, que s'ha esforçat al màxim per no desaparèixer del mapa. L'única diferència és que la noia ha canviat el seu discurs i ara intenta no carregar durament contra la seva mare, tot i que no hi tenen contacte.

Ángel Cristo imita Isa Pantoja

Ángel no té experiència a la televisió, però aprèn massa ràpid i per això ha copiat Isa. Fa un temps que no parla malament de Bárbara Rey i només es limita a dir que no vol tenir tracte amb ella. La vedette, igual que li va passar a Rocío Carrasco, està travessant una depressió, però Cristo s'entesta a imitar Rocío Flores.

Primer pla d'Isa Pantoja al programa 'Vamos a veure' amb el rostre seriós
Isa Pantoja admet que no té relació amb la mare | Mediaset

El fill de Bárbara Rey està seguint el mateix camí que va començar Rocío, que va viatjar a Hondures sense tenir relació amb la seva mare. Aquest enllaç sembla no tenir solució, que és el mateix que li passa a l'Ángel. Tant és així que Bárbara fins i tot es va plantejar denunciar el seu fill pel que n'estava explicant.

Rey també ha adoptat una postura similar a Rocío Carrasco, ja que assegura que segueix estimant Ángel. És el mateix que Rociíto respon quan li pregunten per Flores. La diferència és que ella intenta evitar el tema per no tenir problemes amb Antonio David Flores.