Muntatge de Carlos Sobera amb cara estranya, el logotip de 'First Dates' i un emoji desesperat

TELEVISIÓ

Algú de 'First Dates' aconsegueix que Carlos Sobera perdi la paciència: 'No em parlis'

Carlos Sobera ha perdut la paciència i ha mostrat el seu desig de no voler parlar amb algú de 'First Dates'

Carlos Sobera rep cada nit al seu programa First Dates la visita de nous solters que busquen trobar per fi l'amor. L'escenari no és cap altre que el popular restaurant que Cuatro posa a disposició dels concursants on sovint l'espectador es troba amb alguna sorpresa.

Aquest és el cas d'un dels últims pretendents que va assistir al conegut xou de cites i que va aconseguir fer que el mateix presentador perdés els papers.

Manuel, solter de 70 anys, tornava a First Dates uns anys després de la seva primera visita. Una experiència que, pel que sembla, no va resultar del tot reeixida. "He tingut quinze dones els dos últims anys: veneçolanes, colombianes, marroquines, del Gabon…", admetia en la seva presentació.

Carlos Sobera s'ha sorprès en conèixer les intencions del convidat a First Dates

Carlos Sobera no donava crèdit a les paraules del pretendent que visitava First Dates. "Quantes?! Lligues molt, oi?", comentava el presentador. "Vols compromís o no vols compromís?", volia saber Sobera.

Una pregunta davant la qual el solter responia gairebé sense dubtar: "Vull una dona com la que tinc ara", li ha contestat. Aquest ha estat el moment en què el comunicador, que té anys d'experiència a l'esquena, no ha pogut evitar reaccionar. "Llavors, si tens una dona ja, per què ets aquí?", "Per veure si agafo una altra i aquesta", responia Manuel.

Captura de 'First Dates' amb Manuel i Isabel parlant a la barra el 20 de març de 2024
Manuel finalment no ha aconseguit conquistar la seva cita | Mediaset

El presentador de First Dates, que no podia creure el que acabava d'escoltar, compartia amb l'audiència allò que sentia en aquell moment. "M'estan entrant suors", reconeixia Sobera. "Tens una relació ara?", tornava a preguntar.

"Jo la convido a menjar, si cal fer l'amor, es fa l'amor perquè jo soc molt fogós. Vaig a l'uròleg i m'ajuda molt", contestava el convidat. Sobera, en aquell moment, tancava la conversa: "Adeu, no em parlis; Au".

Tot seguit, Manuel es trobava amb la seva cita, Isabel, una auxiliar d'infermeria jubilada. "Noto de seguida aquest feeling amb la gent", advertia ella.

Una cosa que, pel que sembla, no havia sentit amb el seu pretendent: "A mi que sempre m'han agradat els homes alts… A veure, prim era, està 'primet', però semblava un clauer per a mi", deia davant les càmeres de First Dates. La cita començava amb mal peu.

El presentador de First Dates ha perdut la paciència davant les intencions de Manuel

Asseguts a taula, la parella va començar a parlar de política, un tema poc recomanable per a una primera cita. Ell explicava que va treballar per a Franco, fet que no va ser ben rebut per la seva acompanyant: "Jo soc antifranquista. Els meus avis eren republicans i el meu pare, socialista", reconeixia obertament Isabel.

A més, l'edat de Manuel també ha estat un inconvenient. Ell li ha dit que en té 70, però Isabel no estava conforme. "Jo crec que, almenys, té 75 anys", afirmava després de la trobada.

Primer pla de Carlos Sobera com a presentador d'El Musical de Tu Vida a Telecinco
Carlos Sobera s'ha enfrontat a una situació que no esperava | Mediaset

"El veig molt vell per a mi", reconeixia. Tot i això, ell semblava encantat amb els 67 anys d'Isabel. "Els portes molt bé", apuntava el comensal.

Finalment, cadascú se n'ha anat pel seu costat i Manuel no ha vist complert el seu desig de trobar una altra dona per afegir a la seva llista de conquestes. Un convidat que el que sí que va aconseguir és posar contra les cordes Carlos Sobera a l'inici del programa en compartir les seves pretensions.

➡️ Televisió

Més notícies: