Muntatge amb el logotip de 'La que se avecina' i els seus personatges, José Luis Gil amb gest de sorprès, una silueta de dona blanca i una explosió
TELEVISIÓ

Una actriu que va treballar amb José Luis Gil a 'La que se avecina' destapa la veritat

La intèrpret ha revelat una cosa que ningú sabia fins ara i que ha sorprès tots els seguidors de la sèrie

José Luis Gil és conegut en l'àmbit artístic per la seva extensa i destacada carrera al cinema, teatre, doblatge i televisió. La seva última feina a La que se avecina el va fer estar en contacte amb multitud d'actors amb qui va compartir hores de rodatge. És el cas d'una de les intèrprets de la popular ficció d'Antena 3 la que ara ha explicat una cosa que no se sabia i que ha commocionat tothom.

En concret es tracta de l'actriu Mónica Cervera, que donava vida a la sèrie a Marijose, la germana d'Amador Rivas. Ha estat la revista Semana la que revelava com viu actualment l'actriu malaguenya. Cervera, que va ser nominada el 2004 als premis Goya com a Millor Actriu Revelació per la seva interpretació a Crimen Perfecto de Álex de la Iglesia, viu ara en un parc.

Una actriu de La que se avecina se sincera sobre la seva realitat

"No vull ni sentir la paraula televisió o cinema, hi vaig ser al seu moment, però no vull tornar mai més. Estic bé com estic, no vull parlar del passat", assegura la companya de José Luis Gil a l'esmentada revista. Una situació que, segons Setmana, s'ha posat en coneixement de les autoritats.

L'actriu, que té família a Màlaga, ha mostrat el desig de continuar vivint com ella mateixa ha decidit, “demanant en un dels semàfors de la ciutat”. "M'han de respectar, vull que em deixin en pau i viure com jo he triat viure", reclamava. A més, ha indicat que ha contactat amb Benestar Social: "Tinc cita amb ells el 25 de gener, l'únic que vull és que em donin estabilitat".

Cervera va debutar com a actriu l'any 1999 amb Hongos, un curt dirigit per Ramón Salazar. La seva trajectòria professional és àmplia, Octavia, Piedras, Entre vivir y soñar, 20 centímetrosBusco són algunes de les pel·lícules que ha protagonitzat. Pel que fa a sèries, a més de La que se avecina, també va participar en Manos a la obraCon dos tacones.

Coincidint amb la notícia de la situació que travessa Mónica Cervera, una altra notícia tenia com a protagonista un dels actors de La que se avecina, José Luis Gil. La filla d'aquest, Irene, explicava recentment a la revista Pronto com és l'estat de salut de l'actor. A més, aprofitava per comentar que el seu pare no tenia gaires visites dels seus companys de l'última sèrie en què va treballar.

"Tots els companys llancen missatges plens d'optimisme, encara que la situació és complicada", explicava Irene. "S'han dit coses que no s'ajusten a la realitat de José Luis, potser perquè els que parlen no saben, però estan desitjant que superi aquesta etapa tan difícil. Tots volen tornar-lo a veure en actiu, encara que, ara com ara, això sembla impossible”, aclaria.

José Luis Gil i la seva companya Mónica Cervera, dues vides allunyades de La que se avecina

Irene Gil es va convertir des del primer moment en portaveu davant dels mitjans per explicar l'evolució de la salut del seu pare. La veritat és que l'ictus que va patir José Luis Gil fa dos anys li va deixar “seqüeles greus”. Des de llavors es troba dins un llarg procés de rehabilitació.

La filla de l'intèrpret reconeix que tant ella com la seva família han “assumit que la nostra vida no és la mateixa i lluitem per afrontar aquesta situació, que és complexa i dolorosa. Costa encaixar-la”. Una realitat complicada, com és el cas de l'excompanya de l'actor a La que se avecina, Mónica Cervera.