Muntatge del personatges de Rafael a '4 estrellas' seriós, el logo de la sèrie i una mà dient adéu
TELEVISIÓ

'4 estrellas' juga amb l'adeu d'un personatge i amb una estafa que canvia la trama

'4 estrellas' deixa l'espectador sense alè en mantenir la intriga sobre un comiat i un altre assumpte fosc

4 estrellas està emetent la que és la seva segona temporada a Televisión Española. Una nova etapa en què la sèrie compta amb nous personatges, a més d'una mort, una petició de mà i diversos misteris per resoldre. Al capítol d'avui assistirem al comiat d'un dels protagonistes, un fet inesperat ple d'interrogants.

Fins a cinc actors s'han incorporat a la trama d'aquesta nova temporada. Francis Lorenzo, Elisa Matilla, Nacho López, Jorge Suquet i Marta Guerres, membres de la família Albalad, han arribat per revolucionar l'argument de 4 estrellas. En concret, l'arribada de l'important constructor Rafael Albalad ha afectat la vida dels habitants de Vera del Rey, més concretament de la família Lasierra.

4 estrellas deixa l'espectador amb la intriga sobre un adeu

A qui primer canvia la vida és a Rita després de comprometre's amb Rafael. Aquest fa una inversió milionària al poble, però, a més, es converteix en protagonista d'assumptes foscos que a poc a poc van veient la llum. Una imputació per presumpta estafa, a més de la possible implicació en una misteriosa desaparició, la d'Eva, la seva segona esposa i mare de Tristán.

Tristán, personatge de '4 estrellas', amb la camisa oberta recolzat al marbre
La sèrie '4 estrellas' mostra com Tristán vol saber on és la seva mare | RTVE

La veritat és que Rafael es troba acorralat i obligat a donar explicacions sobre la seva possible participació en aquesta estafa. Per argumentar els fets, el constructor assegura que el seu soci, Adolfo, va desaparèixer amb els diners i amb Eva, que era la seva dona. Una manera de justificar l'absència de la mare del seu fill.

Tanmateix, Tristán no se'n refia del tot i fa algun temps que ha contractat un investigador privat per saber més sobre l'assumpte. La veritat és que cap dels dos dona credibilitat al testimoni de Rafael. Tot al contrari, les pistes indiquen que Eva va treure tots els seus diners dies abans de desaparèixer i Tristán tem haver d'assumir la pitjor de les notícies possibles.

Els arguments de Rafael no acaben de convèncer el seu fill Tristán

Caldrà esperar els pròxims capítols de 4 estrellas per descobrir si els arguments de Rafael són certs. Hi ha la possibilitat que l'empresari amagui més secrets que es coneixeran a poc a poc.

El personatge de Rafael a '4 estrellas' assegut amb una mà a la cintura
L'arribada de Rafael Albalad a Vera del Rey ha revolucionat la família Lasierra | RTVE

La segona temporada de 4 estrellas va venir directament a continuació del final de l'anterior. Tot i això, no està aconseguint les dades d'audiència que s'esperaven. Nous capítols, personatges i trames a què caldrà donar més marge per veure sense finalment arriben a les xifres d'audiència amb què comptava Televisión Española.