Muntatge de fotos del plató de 'La Ruleta de la Suerte' i, al costat, una imatge d'una concursant del programa, Ania, i Jorge Fernández
TELEVISIÓ

Les 3 paraules de Jorge Fernández després de descobrir el secret d'algú de La Ruleta

Jorge Fernández ha resumit en 3 paraules la seva impressió en conèixer el que amagava una persona de 'La Ruleta'

Jorge Fernández ha après en tots aquests anys que porta com a presentador de La Ruleta de la Suerte que cada programa és diferent. Són molts els concursants que han passat pel plató del concurs d'Antena 3 i en poques ocasions les sorpreses han arribat quan menys ho esperava. Precisament això és el que passava aquesta setmana quan Jorge Fernández resumia amb tres paraules allò que acabava de presenciar.

Ania, una de les concursants del programa de dimecres passat, sorprenia tothom en revelar el seu secret, el seu talent ocult: la música.

Des del seu faristol blau, la participant de La Ruleta explicava que ha actuat al Metropolitano, estadi de l'Atlètic de Madrid, davant de 40 000 persones. Jorge Fernández, sorprès, deixava clar què pensava: “Això és molt”.

Jorge Fernández pronuncia tres paraules després de revelar-se el que amagava algú de La Ruleta

Amb 21 anys, Ania és una artista de renom dins del panorama de la música clàssica. Toca el piano, el saxofon, la flauta travessera, l'ukelele i el clarinet. Una virtuosa de la música, que també deixava bocabadat Chema, el pianista de La Ruleta: “Impressionant!”, reconeixia.

Ania, una concursant de 'La Ruleta de la Suerte' tocant el piano en directe al programa
Ània ha deixat a tots sorpresos amb el seu talent al piano | Atresmedia

La de Santurce ha explicat que ara resideix a Pamplona, on estudia piano clàssic, cosa que l'apassiona. A més, ha reconegut que una altra de les seves aficions és viatjar, en concret voldria tornar a un país que li encanta, el Japó.

Durant la seva presentació, Jorge Fernández no ha pogut evitar demanar-li que toqués algunes notes. Una invitació amb què el basc buscava que el públic present i els teleespectadors poguessin gaudir del seu talent. El públic s'unia a aquesta petició, cosa que ha provocat que la noia no tingués més remei que asseure's al piano.

En acabar la interpretació, Jorge Fernández mostrava la seva opinió. “Que bonic!”, destacava el presentador després de la que participant toqués un fragment d'una peça de Chopin. Un moment que ha estat molt aplaudit pel públic i després del qual Ania ha ocupat el seu lloc darrere del faristol de color blau.

Jorge Fernández ha estat testimoni de moments emocionants al llarg d'aquests anys al capdavant de La Ruleta

La de dimecres no ha estat l'única ocasió en què un concursant demostra les seves qualitats musicals. Ara fa un any un altre participant de La Ruleta de la Suerte, Adrián, va deixar clara la seva afició per la música. Valencià de 31 anys, aquest mestre d'educació primària reconeixia que sabia tocar mitja dotzena d'instruments.

Muntatge de fotos de primer pla de Jorge Fernández, amb rostre somrient, i de fons un pla general del plató de 'La Ruleta de la Suerte'
Jorge Fernández ha viscut molts moments a 'La Ruleta de la Suerte' després de 18 anys al capdavant del programa | Atresmedia, e-noticies.cat

"Toques el piano, la guitarra, el saxo, l'ukelele, la bateria i l'acordió", explicava Jorge Fernández. “Soc pianista, però m'agrada aprendre i m'agrada tocar diferents instruments. Sempre hi ha temps per aprendre a tocar-ne un de nou”, assegurava el concursant, que es va atrevir a tocar l'acordió i va sorprendre tothom amb el seu talent.

En aquella ocasió, el comunicador d'origen basc no va voler desaprofitar l'oportunitat per parlar sobre un dels gèneres musicals més escoltats actualment. Jorge Fernández se sincerava davant del públic i els espectadors: “No em mola gens el reggaeton”. Una confessió de la qual ha parlat moltes vegades.