Vídeo d'una baralla al Raval de Barcelona
SUCCESSOS

El dia a dia del Raval: el vídeo que està sent compartit per molts a internet

El cor de Barcelona ha esdevingut un pou de delinqüència i inseguretat que sembla no tenir fons

La inseguretat a Barcelona continua creixent, i el districte de Ciutat Vella concentra un terç dels delictes i la criminalitat a la ciutat comtal. El Raval ha esdevingut epicentre d'aquesta seguretat, amb baralles i robatoris diaris, a més del problema dels narcos pisos i el consum de drogues. Un vídeo que està circulant aquests dies per les xarxes demostra el nivell de degradació del Raval i de Barcelona ara mateix.

"Balleta de consumidors d'oxigen", així es titula el vídeo en què s'explica irònicament que el Raval de Barcelona "és un lloc molt acollidor". L'escena mostra uns estrangers embrancats en una baralla al mig del carrer ia plena llum del dia. “Aquí veiem uns integrants de col·lectius desafavorits, que s'estan barallant entre tots a veure qui aconsegueix pagar més pensions”, diu la veu en off.

Tot seguit afirma que “són molt competitius” a l'hora de competir per veure “qui contribueix més a les arques públiques espanyoles”. El problema, diu el narrador, és que “són molt territorials i de vegades causen algun problema aquí al Raval”. Seguint amb el tònic irònic, afirma que Barcelona és molt multicultural i que això és molt positiu per combatre l'envelliment de la població europea.

Crítiques al model migratori i la degradació de Barcelona

“Hi ha un problema de natalitat, Europa se'n va al cim, llavors aquesta gent ens aportarà la cultura del pic de la civilització”, conclou. El vídeo està sent molt compartit i comentat a les xarxes socials. “Se'ns està quedant una Barcelona de somni”, comenten també amb ironia, “la diversitat era la solució”.

Els internautes responsabilitzen els partits del govern, tant a Espanya com a Catalunya, del model migratori que ha portat a aquesta situació. Segons totes les estadístiques i dades oficials, Barcelona ha esdevingut capital de la delinqüència estrangera. Per això cada cop són més les veus que clamen per la deportació massiva dels estrangers delinqüents i multireincidents.

El Raval, un pou sense fons de delinqüència

Malauradament són molts els vídeos que diàriament reflecteixen la degradació de la convivència i la inseguretat al barri del Raval ia Ciutat Vella. L'any passat aquest districte va concentrar 22.000 dels 100.000 delictes registrats a Barcelona. En aquest barri més del 50% de la població és estrangera, i hi ha zones on la policia ja no gosa entrar-hi o senzillament es veuen desbordats.

➡️ Successos

Més notícies: