Víctor Barroso, mort en una carretera de Portugal

Víctor, l'entrenador de futbol que ha mort en un tràgic accident: 'És inhumà'

La família lamenta les traves a què s'han vist sotmesos

Dimecres passat, Víctor Barroso, de 26 anys, perdia la vida en un accident de trànsit a l'Algarve portuguès. Víctor, que era entrenador de l'equip juvenil del CD Iliplense i recreativista de pro, deixava la vida a una carretera portuguesa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

L'accident ha commocionat la localitat de Niebla, d'on era natural Barroso. El club, altres clubs esportius i l'Ajuntament de Niebla han lamentat profundament la pèrdua del jove.

“Avui és un dia molt trist per al club. La carretera s'emporta un dels nostres entrenadors més estimats per tot aquell que havia tingut el plaer de conèixer-lo, Víctor Barroso. Volem transmetre el nostre més sentit condol als seus familiars, la seva companya Maria, i a amics. DEP Mister!”, escrivia el Club Esportiu Iliplense.

La família de Víctor denuncia el tracte de les autoritats portugueses

Tot i això, la família assegura que el seu patiment s'està veient agreujat pel tracte que estan rebent de l'Algarve portuguès. La família de Víctor assegura que estan trobant traves per poder repatriar el cos del jove i donar-li sepultura.

El portaveu de la família, José Francisco Garrido, ha assegurat que després de ser coneixedors de la notícia i molta incertesa, van localitzar el cos de Víctor a l'Hospital Comarcal de Beja.

Un cop a aquest hospital, la família assegura que “ningú del centre hospitalari ens oferia cap classe d'informació”.

La família de Víctor va reclamar saber on es trobava el cos del jove. Després de les incessants queixes, la família assegura que “ens van informar que l'autòpsia es farà divendres a les 14.00 hores”.

Víctor Barroso, mort a la carretera de l'Algarve
La família denuncia un "tracte inhumà" | Facebook

Amb això no li garanteixen a la família que la documentació estigui a punt el mateix dia, per la qual cosa hauran d'esperar fins al dilluns 18 per tenir les restes de Víctor a la seva Huelva natal.

José Francisco Garrido, assegura que la família es troba “desnonada al carrer, amb les portes del mortuori tancades amb pany i forrellat, sense ni tan sols un lloc per orinar o descansar sota sostre”.

Per això, la família denuncia el “tracte tercermundista” a què s'han vist sotmesos des que es van assabentar de la mort de Víctor.