Via R1 de Rodalies a Calella

Un home de 33 anys mor atropellat per un tren a Calella

Els testimonis asseguren que el mort va creuar les vies amb les barreres baixades

Aquest matí, cap a les 9.15 hores, un home de 33 anys ha mort atropellat a les vies del tren a Calella.

Sembla que l'home, que circulava amb un patinet, va creuar per un pas a nivell quan va ser atropellat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els testimonis asseguren que la víctima hauria creuat el pas a nivell amb les barreres baixades, quan es va produir el fatídic succés.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de l'accident De moment, i a causa de l'accident, la línia R1 de Rodalies està tallada en tots dos sentits de la marxa.

Descarrila un tren sense passatgers a Vilanova i la Geltrú

A més, aquest matí un tren Talgo ha descarrilat a la línia R2 Sud a Vilanova i la Geltrú. Per sort, i segons informa Renfe, el tren no portava passatgers.

El descarrilament ha obligat a restringir la capacitat operativa de l'estació de Vilanova i la Geltrú.

Aquest succés que ha provocat retards als primers serveis de l'R2 Sud, ja que se circulava per via única. Els tècnics d'ADIF treballen per encarrilar el tren.

Altres trens, que es trobaven en direcció a Vilanova, han hagut de capgirar a Sitges, tal com informa ADIF.

La companyia ferroviària assegura que “els usuaris han estat informats a través dels canals de comunicació i atenció al client”. Així i tot, els usuaris han tornat a queixar-se per les contínues incidències en el servei que, entre altres coses, provoca incertesa per no saber si arribaran a temps als seus destins.

Aquest comboi afectat és el mateix que va descarrilar a Sitges fa un mes i va afectar també el servei de sis línies de Rodalies. En aquell moment, i segons informa 3/24, es va trigar un dia a retirar el tren de la via i va estar un mes sense servei.

Quan estaven desplaçant el tren a les cotxeres per a la reparació, ha tingut lloc el descarrilament, just quan arribava al taller.