Imatge d´un agent de la Guàrdia Civil d´esquena

SUCCESSOS

Troben sense vida un nadó de 8 mesos que va desaparèixer amb la seva mare a Saragossa

Tots dos van desaparèixer durant aquest divendres 23 de febrer i el cos sense vida del nen ha aparegut avui, la mare ha estat trobada i detinguda

Tragèdia a Saragossa. El cos d'un nadó de només vuit mesos ha aparegut sense vida als voltants del CaixaForum de Saragossa, al districte de Delicias. Ha estat el matí d'aquest diumenge 25.

Dissabte va ser quan es va emetre l'alerta per la desaparició tant del nadó com de la mare. Des de SOS Desapareguts van difondre la informació de tots dos i també les seves fotografies, per tractar de trobar el seu parador com més aviat millor.

Finalment, la desaparició ha acabat en desgràcia. I és que, segons han informat les autoritats, el nadó ha estat trobat sense vida. Se sap que hauria estat, concretament, a l'avinguda Anselmo Clavé, de Saragossa.

Segons informa l'Heraldo, el cos estava ocult entre uns bancs de formigó i alguns arbres. Fins allà s'han desplaçat membres del Grup d'Homicidis de la Prefectura Nacional, per iniciar les investigacions sobre els fets. I és que, malgrat que ha aparegut el cos del nen, de la mare no se'n sabia res aquest matí.

Es tracta d'una dona de 31 anys, d'1,73 metres d'estatura i de complexió prima, amb els cabells negres. Segons s'ha pogut saber, la investigació es manté sota secret de sumari. Així ho ha informat la Prefectura Superior de Policia d'Aragó.

Detenen la mare del nadó

Hores més tard de la troballa del cos del nadó, la Policia Nacional ha informat que s'ha detingut la seva mare. La dona ha estat trobada i portada fins a dependències policials.

De moment, no s'han donat dades sobre la detenció de la mare. Cal tenir en compte que, com el nadó, estava desapareguda des de divendres. Així doncs, els agents han pogut trobar-la i han procedit a la seva detenció.