Imatge d'una cinta policial

SUCCESSOS

Troben els cossos momificats d'una mare i el seu fill a casa seva

Els Mossos d'Esquadra han apuntat que els cadàvers podrien portar morts almenys des de 2018

Dimecres d'allò més tràgic a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han trobat els cadàvers momificats d'un home i una dona en un habitatge de Santa Margarida, a Roses (Girona). 

Es tractaria d'una mare de 85 anys i el seu fill de 65, que, segons ha avançat Cadena SER, podrien portar morts des d'aproximadament l'any 2018. 

Mare i fill haurien mort el 2018 

Els cossos sense vida eren trobats per una patrulla de la Policia Local de Roses dimecres passat, 3 d'abril. Al voltant de les 18:00, els agents es van personar al domicili pròxim al canal de Santa Margarida després de rebre un avís d'una veïna, que va veure que la porta del seu apartament havia estat forçada. 

Pla detall dels Mossos d'Esquadra
Segons els Mossos, els cossos no presentarien indicis de criminalitat | Mossos d'Esquadra

Després d'accedir a l'habitatge, es van trobar amb la macabra troballa dels dos cadàvers, ja momificats. Segons ha assegurat la periodista d'esdeveniments Anna Punsí, es calcula que mare i fill podrien haver mort faria 6 anys, al voltant de l'any 2018. 

Sense signes de criminalitat 

Tot i això, i segons les primeres investigacions dutes a terme pels Mossos d'Esquadra, els cossos no presentarien signes de criminalitat o de violència. Ara la policia catalana intenta esbrinar quina va ser l'última vegada que les víctimes van ser vistes amb vida. 

De moment, els investigadors treballen amb la teoria que el fill, de 65 anys, va morir primer. Després d'això, la dona, que tenia 85 anys en el moment de la seva mort, hauria perdut la vida d'inanició. Tot i això, les investigacions del cas continuen obertes. 

No és, però, la primera troballa macabra dels Mossos d'Esquadra avui. La Divisió de Recerca Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud està investigant el crim d'una dona i els seus dos fills de 8 anys al Prat de Llobregat (Barcelona). 

Els fets passaven dilluns passat a la nit al domicili on vivien. L'home, d'uns 40 anys, s'hauria suïcidat després dels fets llançant-se a les vies de l'R2 de la mateixa localitat. Els primers indicis indiquen que el pare va posar fi a la vida dels petits i de la seva mare asfixiant-los. 

➡️ Successos

Més notícies: