Imatge dels Mossos d'Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana a la part alta de Barcelona

SUCCESSOS

Un home se suïcida després de matar els seus dos fills i la seva dona a Barcelona

Després del crim es va trobar el cos d'un home a l'estació del Prat de Llobregat que va resultar ser el pare

Nou possible cas de violència vicària a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona i els seus dos fills petits al Prat de Llobregat, a la província de Barcelona. Segons les primeres informacions, després de localitzar els cadàvers, el cos del pare va ser trobat a l'estació del Prat de Llobregat.

Els fets van passar dilluns a la nit, quan es van localitzar els cossos sense vida de la dona i dels nens a casa seva. Hores abans s'havia tingut coneixement que un home, que va resultar ser el pare dels menors, s'havia suïcidat a l'estació nomenada. 

Un home se suïcida després de matar els seus dos fills i la seva dona

La periodista especialitzada en successos, Anna Punsí, ha assegurat a través de les xarxes socials que l'autor del crim podria haver estat el pare. Fins ara, la policia catalana no ha confirmat res, però, si fos cert, es tractaria d'un nou cas de violència vicària.

"Un home assassina la seva dona i els seus dos fills menors d'edat al Prat de Llobregat, els cossos van ser localitzats a casa seva. El pare es va suïcidar després llançant-se a les vies del tren a l'estació del Prat. Els Mossos d'Esquadra investiguen el triple crim", ha compartit a través del seu compte de X, abans Twitter.

Pla detall dels Mossos d'Esquadra
Nou possible cas de violència vicària a Catalunya. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació amb la intenció d'esclarir els fets. "Investiguem la mort violenta d'una dona i els seus dos fills menors al Prat de Llobregat", han informat en un comunicat.

Tal com han anunciat els Mossos d'Esquadra, la principal hipòtesi apuntaria que hauria estat el pare l'autor material de l'assassinat. S'ha decretat el secret de sumari i els agents del cos policial català treballen en la investigació. 

Uns fets similars a Girona

Fa només uns dies, un home va matar el seu fill de 5 anys i, posteriorment, va apunyalar la seva mare. Els fets es van produir el dimecres 3 d'abril a la matinada a Bellcaire d'Empordà (Girona). Després de cometre el crim, l'home va fugir immediatament del lloc.

Imatge del detingut durant la reconstrucció dels fets.
L'autor va tornar a l'escena del crim per reconstruir els fets. | ACN

Més tard, el pare del nen va ser detingut pels Mossos d'Esquadra mentre caminava tranquil·lament per la carretera a Albons. Les primeres i úniques paraules de l'arrestat van ser "se me n'ha anat el cap". Així ho va informar El Caso.

➡️ Successos

Més notícies: