Muntatge de fotos d´un guàrdia civil d´esquena i, de fons, la imatge d´un pàrquing al´aire lliure
SUCCESSOS

Troben el cos sense vida d'una noia amb signes de violència en un aparcament a Múrcia

La troballa ha tingut lloc a primera hora del matí i es creu que la víctima podria tenir uns 30 anys


El cos sense vida d'una dona amb clars signes de violència clars ha estat trobat aquest dimecres en un aparcament de la localitat d'Abanilla, a Múrcia. Segons ha explicat la Delegació del Govern a Múrcia, la troballa ha tingut lloc en una zona propera a la carretera RM-422.

El cos ha aparegut en un aparcament a primera hora del dia

Al voltant de les 07:47 hores del matí, el Telèfon Únic d'Emergències 112 de la Regió de Múrcia ha rebut el primer avís a través d'una trucada. En aquest primer avís s'informava de l'aparició d'una dona inconscient, possiblement morta. El lloc dels fets és un paratge conegut, segon ABC, com a Salado Alto, dins el terme municipal d'Albanilla.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat ràpidament efectius de la Guàrdia Civil, sanitaris i altres equips d'emergències. Malauradament, l'equip sanitari desplaçat fins a l'aparcament només ha pogut certificar la mort de la dona.

Segons els primers indicis, podria tenir al voltant de 30 anys, tot i que ara com ara no ha transcendit la seva identitat. Ara queda en mans de la Guàrdia Civil aclarir les causes de la seva mort.

Un home mata la dona i els dos fills al Prat de Llobregat

La troballa del cadàver ha tingut lloc en un dia especialment tràgic. Un home hauria matat la seva dona i els seus dos fills de 8 anys al Prat de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat, dilluns passat. Posteriorment, s'hauria suïcidat llançant-se a les vies de tren en una zona pròxima a l'estació de tren del Prat.

Segons els Mossos d'Esquadra, l'home, de 43 anys, portava a sobre les claus d'un cotxe, en l'interior del qual es va trobar una nota de comiat. En aquesta, demanava perdó per la mort violenta de la seva família. Ara com ara, no consta antecedents judicials, si bé el jutge que ha assumit el cas ha decretat el secret de sumari.

➡️ Successos

Més notícies: