Imatge d´una cinta dels Mossos d´Esquadra davant d´una casa

Troben el cadàver d'una dona en un pis a Catalunya: no ha estat un accident

El cos presentava signes de violència

Macabre troballa dels Mossos d'Esquadra en un pis a Sant Boi de Llobregat. Els Mossos investiguen la mort d'una dona que va ser localitzada dilluns, dia 11 de setembre, en un domicili de la localitat del Baix Llobregat. El cos presentava signes de violència.

Cap a les 16.30 hores, la policia va ser alertada de la presència del cos d'una dona en un domicili del municipi de Sant Boi de Llobregat. Van ser els veïns els que van alertar la policia de la mala olor procedent de la vivenda. Quan els Mossos hi van entrar, van localitzar el cadàver d'una dona.

La dona no tenia cap mena de relació sentimental

Per això no es tracta d'un crim masclista, o els Mossos d'Esquadra informen que no ho tracten així. Els Mossos no investiguen aquesta mort com un cas de violència masclista perquè la dona, de 68 anys, no tenia cap relació sexual o sentimental.

Un home, ferit crític a Barcelona després d'una pallissa

Un home es troba entre la vida i la mort després de rebre una pallissa al barri del Poblenou. Els fets van tenir lloc a plena llum del dia, dimarts a les 18.00 hores.

Pel que sembla, un home que anava en bicicleta va clavar un altre individu, d'uns 60 anys, una pallissa després que aquest es negués a donar-li el mòbil. La víctima és a l'Hospital de Mar de Barcelona amb ferides molt severes.

El fet ha generat gran indignació al barri del Poblenou. De moment, els Mossos d'Esquadra investiguen què pot haver passat i intenten trobar l'agressor, que va fugir després de la pallissa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Com a curiositat, i segons 'La Vanguardia', l'agressor va deixar anar el mòbil robat després de donar una pallissa a l'home.