Imatge d'un grup de Mossos d'Esquadra

Entre la vida i la mort per una pallissa a Barcelona: es resistia que li robessin

Els fets van tenir lloc dimarts passat a la tarda al Poblenou

Terrible succés a la ciutat de Barcelona. Un veí del barri del Poblenou es troba en estat crític després de rebre una pallissa per part d'un home que, prèviament, li havia robat el telèfon mòbil. En primera instància, 'La Vanguardia' havia publicat que l'home, de 58 anys, estava en mort cerebral a l'espera que els seus òrgans fossin donats. Segons ha pogut saber E-Notícies, l'home es troba actualment en estat crític.

Els fets van tenir lloc dimarts passat, 12 de setembre, al barri del Poblenou de Barcelona. L'home va arribar a indicar als Mossos d'Esquadra en primera instància que el presumpte assassí seria un individu que es desplaçava amb bicicleta.

El presumpte assassí, a la fuga

Els Mossos d'Esquadra investiguen què pot haver passat. Pel que sembla, l'home hauria baixat al pàrquing del seu domicili cap a les sis de la tarda de dimarts passat. Anava amb la finestreta baixada i se li va acostar un home.

Ràpidament, aquest li va robar el telèfon mòbil, que tenia a sobre dels genolls. Sense dubtar-ho, la víctima del furt va començar una persecució amb el cotxe i va arribar a assolir el tipus, que anava amb bicicleta.

Aquest, tenint-lo a sobre, va optar per clavar-li una pallissa. Finalment, el lladre va deixar el telèfon mòbil al lloc dels fets i va marxar.

La víctima no va morir a l'instant

L'home va arribar a parlar amb els primers agents de policia que van anar al lloc. Pel que sembla, els hauria explicat que l'home que li va clavar la pallissa anava amb bicicleta i que havia marxat del lloc dels fets ràpidament.

L'home va ser traslladat amb ferides severes a l'Hospital del Mar, on hi continua ingressat. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el casa i intenten trobar el presumpte assassí.