Foto del cotxe accidentat a l'Ametlla de Mar i els Bombers rescatant

La teoria dels Mossos sobre l'accident familiar de Calafat: què va passar realment

Els Mossos d'Esquadra continuen treballant en la investigació

Dues persones, un home i una dona de 70 anys, van perdre la vida a conseqüència d'un tràgic accident. El cotxe on viatjaven va caure per un penya-segat d'uns 20 metres cap al mar, aquest dissabte, 30 de setembre. Els fets van passar a Calafat, a l'Ametlla de Mar, a la província de Tarragona, cap a les 21.00 hores.

A conseqüència de l'accident, també va resultar ferit de gravetat el conductor del vehicle, de 48 anys i fill del matrimoni mort. Ara, després de dies de recerca, l'última teoria de la policia podria fer un gir als esdeveniments.

La teoria que podria canviar-ho tot

Tal com ha avançat El País, els Mossos d'Esquadra sospiten que l'home que conduïa el vehicle va llançar el cotxe pel barranc de manera intencionada. Actualment, està ingressat en un centre psiquiàtric. Els primers indicis de la policia apunten que patia un brot psicòtic i mania persecutòria en el moment en què va accidentar el vehicle.

Actualment, no està detingut. Segons ha informat el mitjà esmentat anteriorment, els Mossos d'Esquadra estan esperant l'evolució del cas i de la seva salut per decidir com continuar.

Rescatat amb signes d'hipotèrmia

El sinistre es va produir poc abans de les 21.00 de la nit de dissabte. Diversos testimonis van alertar la policia sobre que un conductor estava circulant a gran velocitat per una urbanització del municipi. El conductor va acabar prenent una zona boscosa i es va precipitar per un barranc amb un desnivell d'uns 20 metres.

En caure el cotxe, només va morir el pare. La mare va ser trobada a l'aigua inconscient i, finalment, va morir. El fill, el conductor del cotxe, va ser trobat poc abans de mitjanit al mar, fins on va arribar nedant i demanant auxili.

L'home, de 48 anys, presentava símptomes d'hipotèrmia. El van acostar al port de Calafat, on va rebre assistència mèdica per part del SEM. Posteriorment, el van traslladar a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa en estat menys greu.

Un cop allà, els metges van constatar que patia un brot psicòtic i mania persecutòria, i van decidir ingressar-lo al centre Pere Mata d'Amposta. Fins ara està ingressat allà, en espera de l'evolució del cas, per si finalment la policia el deté com a autor dels fets.