Cotxe de la Guàrdia Civil davant del mar

Un home se salta un control policial: conduïa drogat, sense assegurança i sense ITV

Els agents li van donar l'alt després de comprovar que s'havia saltat un control de la Guàrdia Civil

Ahir a la tarda, diumenge, agents de la Policia Local de Tudela (Navarra) van sancionar un conductor que, dies enrere, s'havia saltat un control policial de la Guàrdia Civil. L'home conduïa de forma temerària, sense assegurança ni ITV, fent cas omís als agents. Després d'aconseguir aturar-lo, l'home va ser identificat per la policia i va ser sotmès a un test de drogues, donant-hi positiu.

Davant d'aquesta situació, els agents es van veure obligats a retirar el vehicle i el van traslladar immediatament al dipòsit municipal. El conductor va ser denunciat al moment, acusat de diversos delictes contra la seguretat viària.

Un adhesiu groc de la ITV al vidre d'un cotxe mullat per la pluja
El conductor circulava sense haver passat la ITV | Centímetros Cúbicos

Conduïa de forma temerària

Els fets van passar ahir cap a les 15.00 hores de la tarda de diumenge a la localitat navarresa de Tudela. Durant la seva ronda habitual de vigilància, una patrulla de la Policia Local de la ciutat va albirar un vehicle que conduïa de manera temerària. En aquell moment, es van adonar que era un turisme que, segons sembla, feia uns dies s'havia saltat un control obligatori de la Guàrdia Civil.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Després d'identificar el conductor, els agents van comprovar la documentació completa del turisme. En obtenir totes les dades, la policia va descobrir que era un vehicle que estava circulant sense assegurança vigent i que no havia passat la ITV. Així mateix, davant de l'estat que presentava l'individu quan li van donar l'alt, els agents van decidir fer-li una prova de drogues, en què finalment va donar positiu.

Per aquests motius, a més de per conducció temerària i fer cas omís a la policia, l'home va ser sancionat immediatament pels agents. Després dels fets, l'home va haver d'abandonar el vehicle per ordre de la policia per poder retirar-lo. Finalment, el turisme va ser traslladat al dipòsit municipal de la localitat.

A hores d'ara, la conducció sense carnet, sense assegurança o sense ITV, són les infraccions més freqüents relacionades amb la seguretat viària al nostre país.