Hanane, assassinada dimecres a Cieza (Múrcia)

Troben el cos sense vida de Hanane dins un pou: el seu exmarit l'amenaçava

Hanane portava en parador desconegut des de dimecres

Dissabte passat, la Guàrdia Civil va trobar el cos de la dona desapareguda a Cierza (Múrcia) des de dimecres passat.

El cadàver d'Hanane, una dona de trenta-quatre anys i origen marroquí, va ser trobat aquest dissabte dins un pou de vuit metres de profunditat al costat de l'autovia de la localitat. Sobre el cos de la dona van aparèixer diverses pedres que van ser llençades amb la intenció d'amagar el cos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els agents de la Guàrdia Urbana van comunicar ahir a la família la troballa del cos d'Hanane. I és que la família i els amics, portaven des de dimecres realitzant batudes per trobar la dona.

Hanane, que és mare d'una nena de sis anys, va marxar dimecres al matí a comprar a un mercat ambulant i no va tornar. El seu germà va interposar una denúncia per la desaparició d'Hanane, després de veure que la dona no va recollir la seva filla del col·legi.

També va avisar la Guàrdia Civil que la jove rebia amenaces per part de la seva exparella, a qui van detenir aquell mateix dia.

Guàrdia Civil mentint dins un cotxe una persona
La Guàrdia Civil va detenir l'exparella de Hanane dijous passat | Twitter, @ChapoisatMoises

Pel que sembla, en una conversa que van mantenir el dia abans de la desaparició d'Hanane, aquest la va amenaçar. Hanane se n'hauria anat aquest estiu al Marroc amb la seva filla, cosa que va molestar la seva exparella.

“Quan ens veiem te n'assabentaràs. T'ho explicaré. A tu et passarà alguna cosa”, va advertir l'home

Hanane havia posat diverses denúncies contra la seva exparella, també d'origen marroquí, per presumptes maltractaments. La darrera denúncia la va posar fa només cinc mesos. A més a més, l'home tenia una ordre d'allunyament.

L'home, que ha estat detingut des de dijous, passarà a disposició del jutjat d'instrucció de Cieza durant les pròximes hores. El jutge decidirà si se l'imputa per un presumpte homicidi, a més de per les amenaces i el suposat trencament de l'ordre d'allunyament.