Plànol general d'una ambulància de nit atenent una persona ferida a Girona

Una nena de 10 anys, ferida greu després de caure d'una teulada

La menor presenta una fractura de crani

Dissabte a la nit, una nena de deu anys ha resultat ferida greu després de caure des d'una teulada a Puebla de la Calçada, Badajoz.

Segons informava el centre d'emergències 112 Extremadura, la menor va patir una fractura a la base del crani i es troba en estat greu.

Els fets van passar cap a les 22.12 hores de la nit passada, quan la nena es va precipitar des d'una teulada. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar un equip mèdic del Punt d'Atenció Continuada de Montijo i una ambulància del Servei Extremeny de Salut.

Hospital Matern Infantil de Bajadoz
La menor va patir una fractura a la base del crani | Área de Salud de Extremadura

Els serveis mèdics van traslladar la nena fins a l'Hospital Matern Infantil de Badajoz, on està en estat greu des d'ahir.

Ferit greu després de caure a un terraplè a Peralta (Navarra)

Cap a mitjanit de dissabte a diumenge, un jove de vint-i-tres anys resultava ferit greu després de precipitar-se per un terraplè a prop del riu Arga al seu pas per Peralta (Navarra).

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Després de l'avís, Emergències SOS Navarra ha desplaçat, al lloc dels fets, un equip mèdic de guàrdia de Peralta. A més a més, també s'han traslladat efectius del parc de bombers de Peralta, una ambulància de suport vital avançat, la Policia Local i la Guàrdia Civil.

El noi de vint-i-tres anys va haver de ser rescatat pels serveis d'emergències i la policia local. Després de ser atès al lloc dels fets, l'home va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital Universitari de Navarra.

Diversos treballadors sanitaris introdueixen un ferit en una ambulància a Madrid (Espanya)
El jove estava inconscient al moment del rescat | Europa Press

Segons informa el Govern de Navarra, el jove va ingressar amb un traumatisme cranioencefàlic amb pronòstic greu.

Ara, la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les diligències