Primer pla de Gema Ramos somrient
SUCCESSOS

Mor sobtadament Gema Ramos, una coneguda empresària espanyola

La Gema ha mort d'un ictus als 47 anys

La localitat toledana de Talavera de la Reina està de dol després de la mort que ha colpejat els seus habitants en els últims dies. La veritat és que s'ha sabut, a través de la seva alcaldessa, Tita García Élez, de la mort de Gema Ramos la setmana passada.

La Gema Ramos va ser una coneguda empresària de la localitat talaverana. Malauradament, Ramos va perdre la vida als 47 anys, després de morir inesperadament per un ictus.

Va ser divendres passat, 2 de juny, quan l'alcaldessa de Talavera de la Reina va informar a tots d'aquesta pèrdua irreparable. Una mort inesperada d'una persona de mitjana edat amb tota la vida al davant com la que va tenir la Gema Ramos.

Gema Ramos, coneguda empresària de Talavera, mor als 47 anys

A través del seu compte oficial de Twitter, Tita García va informar de la mort que ha deixat sense paraules a aquesta important localitat toledana.

Gema Ramos sentada a un escriptori

“Que difícil és sempre dir adeu a una persona jove amb tant recorregut per davant, com ha estat el cas de Gema Ramos Romero. La Gema ens va deixar ahir d'una manera inesperada”.

“Vull expressar el meu més sentit condol a tota la seva família i amics, així com a aquest equip que va formar a l'empresa CRATAL i també dins de la Federació FEPEMTA. Descansa en pau”, va llegir el text de l'alcaldessa.

Un ictus ha acabat amb la vida de Gema Ramos

Cal destacar que Gema Ramos, de 47 anys, era administradora de l'empresa CRATAL (Centre de Recepció d'Alarmes de Talavera). Al seu torn, va ser vicepresidenta de FEPEMTA (Federació Talaverana d'Empresaris).

La Veu del Tajo, diari local, ha informat detalladament de la causa de la mort de la Gema Ramos. I la veritat és que l'empresària hauria mort a causa d'un ictus sobtat.

Un ictus que “la va afectar tremendament el passat dissabte 27 de maig”. I després de lluitar per la seva vida a l'Hospital Universitari de Toledo, finalment va morir a la tarda del passat dijous 1 de juny.

Plànol general de l'interior d'un hospital

La missa pel seu etern descans va tenir lloc a les 18:15 del passat divendres a la capella de la Funerària Hermanos Agüero de Talavera.

Duel a les xarxes socials recordant la figura de Gema Ramos

A través de Twitter, moltes personalitats i amics de la Gema Ramos han deixat la seva empremta. I van enviar el seu particular condol emotiu després de la sobtada mort de l'empresària talaverana.

Emiliano García-Page, president de Castella-la Manxa, va recordar la figura de la Gema Ramos poques hores després de la seva mort.

“El meu més sentit condol a la família i amics íntims de Gema Ramos Romero, vicepresidenta de la Federació Empresarial Talaverana (FEPEMTA). Una dona al servei de Talavera i dels seus ciutadans. Descansa en pau”, va lamentar García-Page a les seves xarxes.

➡️ Successos

Més notícies: