Muntatge de dues fotos de Quim Domènech i l'intent de robatori que va patir al tren de Barcelona

Quim, víctima d'un intent de robatori a Barcelona: ‘Fins quan aquesta inseguretat?’

El periodista va ser assaltat a la línia de tren R4 de Barcelona

La nit del diumenge 2 de juliol, cap a les 23.30 hores, el periodista Quim Domènech publicava al seu compte de Twitter que havia estat víctima d'un intent de robatori. El succés va tenir lloc a la línia de rodalies R4 de Barcelona, que connecta Sant Vicenç de Calders i Manresa, passat per Barcelona.

El periodista explica que anava parlant amb una companya quan uns lladres van intentar sostreure'ls la motxilla i la bossa de mà. Domènech, a més, assegura que els lladres van intentar distreure'ls, mentre que un tercer agafava les seves pertinences.

Un tren de Rodalies arribant a una estació
L'intent de robatori es va produir a la línia R4 de Barcelona | Europa Press

El delicte, per sort, no es va fer gràcies a la rapidesa d'una dona que va interceptar un dels lladres que s'enduia la motxilla. Mentre que la companya del periodista va aconseguir arribar a l'altre implicat que s'emportava la bossa només baixar del tren i abans que pogués fugir.

“¿Fins quan aquesta inseguretat” denunciava Quim Domènech a les seves xarxes socials. El periodista aprofitava també per citar els Mossos d'Esquadra al tweet i adjuntar un vídeo que van gravar uns joves que ja sospitaven del grup de lladres.

“Uns nois que sospitaven del grup ho estaven gravant tot”, escrivia el periodista.

Els usuaris lamenten la delinqüència a Barcelona

Aquest tweet ha suscitat moltes respostes de diversos usuaris de rodalies que asseguren que aquesta és una dinàmica habitual als combois. “La realitat de la inseguretat als rodalies és molt heavy”, “Una nit normal a la R4” i “La realitat de Barcelona, Quim. Així està la ciutat”, lamentaven alguns usuaris de Twitter.

Altres usuaris de Twitter, però, no van trigar a retreure a Domènech que va ser l'únic que no es va immutar davant del robatori. “Cal seguir dient que vas deixar les noies sortir soles a buscar les bosses i tu al mig. Cal fer més, home”, comentava un usuari d'aquesta xarxa social

Tot i això, hores més tard Domènech lloava la ràpida reacció del referent tècnic de la Guàrdia Urbana Nou Barris i de l'equip de paisà. Malgrat tot, no ha dubtat en exposar la seguretat que es respira a Barcelona i voltants.