Pont de Pedro Bosch a Madrid amb circulació

Mor una indigent després que es declari un incendi sota un pont a Madrid

El foc va ser provocat després d'una discussió entre quatre persones que habitaven a la zona

Una dona de 42 anys ha mort aquesta nit durant un incendi originat sota el pont de Pedro Bosch a Madrid. La víctima residia amb el seu marit en aquesta zona utilitzada per persones sense llar per dormir. El foc va ser intencionat per dos indigents més d'origen romanès, que ja han estat detinguts.

Els Bombers van acudir després de rebre un avís en què alertaven del fum que sortia pels dos costats del pont. Ràpidament, els efectius han extingit el foc que s'havia iniciat entre els estris i enderrocs allotjats sota l'estructura. Després de sufocar les flames, els serveis sanitaris han trobat entre les restes el cos de la víctima morta.

La Policia Nacional va iniciar immediatament una investigació per intentar esclarir els fets del succés. Tots dos detinguts estan esperant passar a disposició judicial. Tots dos podrien ser acusats d'homicidi o assassinat.

La policia ha detingut els presumptes culpables

Els fets han tingut lloc al voltant de les 00:45 d'aquest dilluns sota el pont de Pedro Bosch, al barri madrileny del Retiro. Pel que sembla, dos homes d'origen romanès van discutir amb un matrimoni que també pernoctava sota la passarel·la. Després del conflicte, els dos barons van decidir incendiar la zona on es trobava residint la parella.

Un cop avivat el foc, la víctima, també d'origen romanès, no va aconseguir sortir de l'estructura i va quedar atrapada al seu interior. L'accés al pont ha estat complicat pels efectius, ja que es troba en un petit buit efectuat de forma artificial a la paret. Un cop localitzat pels Bombers, van aconseguir entrar i sufocar les flames que estaven concentrades entre les diverses muntanyes de runa.

Després de la intervenció, els efectius es van adonar que hi havia una dona esvaïda al seu interior. Finalment, els sanitaris del Samur-Protecció Civil no van poder fer res per salvar-li la vida, confirmant la seva mort al mateix lloc dels fets. La víctima havia mort cremada després de patir una forta inhalació de fum.

La investigació ha quedat a les mans del Grup VI d'Homicidis de la Policia Nacional. Poques hores després, els agents han detingut dos homes com a presumptes autors dels fets. De les seves identitats, de moment es coneix que tots dos són d'origen romanès i que un té 36 anys, mentre que l'altre anava totalment indocumentat.