Muntatge de fotografies amb un edifici amb balcons i un balcó de Sanxenxo
SUCCESSOS

Quatre joves ferits en cedir un balcó a Sanxenxo

Es van precipitar per un celobert després de trencar-se la barana

Quatre joves han resultat ferits, un molt greu, després de caure d'un balcó en plena matinada a Sanxenxo (Pontevedra).

Segons han apuntat fonts de l'Ajuntament de Sanxenxo, els quatre joves van caure per un celobert. I tot després que la barana del balcó de l'edifici es trenqués en un cèntric carrer de la localitat gallega.

Els fets van tenir lloc prop de la 1:00 al número 78 del carrer Madrid. I és que la barana en què estaven recolzats els quatre joves es va ensorrar de forma sobtada.

Tot i això, les conseqüències van poder ser molt pitjors si haguessin estat en un pis més alt, ja que es trobaven a la primera planta de l'edifici. Aquests quatre joves passaven uns dies de vacances amb quatre amics més i procedeixen de Madrid, explica el diari La Veu de Galícia.

Tot just conèixer el que ha passat, el servei d'Urgències Sanitàries de Galícia 061 va rebre una trucada d'alerta. I juntament amb els bombers de Ribadumia, el GES de Sanxenxo i agents de Policia Local i Guàrdia Civil van anar a socórrer els quatre joves.

Quatre joves ferits, un de molt greu, després de cedir un balcó i caure al buit a Sanxenxo

Sobre aquest cas, des d'Emergències 061 han posat de manifest que al voltant de la 00.45 van rebre un avís. I fins i tot l'immoble del carrer Madrid hi va anar una ambulància assistencial de suport vital avançat. A més, també ho van fer tres més de suport vital bàsic i personal sanitari de la PAC de Sanxenxo.

Plànol frontal d'una ambulància de suport vital bàsic a Espanya
Un jove està molt greu després de caure d'un balcó | Europa Press

Pel que fa a l'estat dels quatre joves, un d'ells, de 18 anys, va ser atès allà mateix i donat d'alta al lloc on va passar aquesta caiguda desafortunada.

A un altre jove, també de 18 anys, i que estava en estat molt greu, se'l va traslladar al Clínic Universitari de Santiago. Mentre que als altres dos, de 19 anys, se'ls va ingressar a l'hospital Montecelo.

Des de La Voz de Galicia, apunten que aquests dos últims es troben fora de perill. Un pateix un traumatisme cranioencefàlic lleu i l'altre està ingressat en cirurgia amb un tractament costal, diverses fractures costals i contusió pulmonar.

Ara com ara, no hi ha més notícies sobre aquest succés que ha commocionat la localitat turística de les Rías Baixas. Una població que les últimes hores estava de rabiosa actualitat. I és que acabava d'arribar-hi fa escasses hores, per passar uns dies, el rei emèrit Joan Carles I de Borbó.