Muntatge de la baralla a Vilanova i la Geltrú

Un grup de joves apallissa un captaire a plena llum del dia a Catalunya

La baralla va ser protagonitzada per, almenys, quatre joves

Nou episodi de violència protagonitzat per joves. En aquest cas, un grup de marroquins, menors d'edat, han protagonitzat un robatori amb violència, al centre de Vilanova i la Geltrú, al Garraf.

L'incident va tenir lloc aquest dimarts, 25 de juliol, a plena llum del dia, al bell mig de la plaça del Mercat de Vilanova. Un grup de quatre menors van apallissar un home fins a deixar-lo ferit a terra, segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies .

En les imatges que circulen per les xarxes socials es pot veure com fins a sis persones, cinc homes i una dona, apallissen l'home a puntades de peu i cops de puny. A més, després d'haver-lo apallissat, un d'ells, se separa del grup per agafar un senyal de trànsit i colpejar-lo.

Tal com s'observa, els joves no deixen d'apallissar l'home fins que un grup de ciutadans que es trobava per la zona intervé a la baralla.

Apallissat per quatre menors marroquins

Per motius que es desconeixen, els joves s'haurien trobat amb l'home al centre de la localitat i l'haurien començat a agredir. Es tractaria d'un captaire, al qual els agressors pretenien robar, segons indiquen fonts diferents.

Segons ha indicat l'ACN , en un primer moment, es va detenir un membre del grup i, posteriorment, els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones més, aquest dimecres, 26 de juliol.

A més, la policia municipal ha informat que s'han instruït diligències als menors per robatoris violents i lesions. Actualment, els detinguts ja han passat a la disposició de la Fiscalia de menors.

Per part seva, l'Ajuntament de Vilanova ha condemnat els fets i ha rebutjat "qualsevol tipus de violència". A més, ha desitjat que aquest tipus d'agressions "no es tornin a repetir", i ha traslladat tot el suport a la víctima.

Cal destacar que aquest no és l'únic succés protagonitzat per joves. De fet, aquest cap de setmana va tenir lloc una batalla campal a cops d'ampolla i barres de ferro a la sortida d'un local a Sitges, localitat molt propera a Vilanova.