Dos metges portant-se el cos d'una dona en una llitera

Es precipita per una finestra: la policia troba el cos de la seva mare al pis

Pel que sembla, mare i filla tenien una relació difícil

La Policia Nacional està investigant els fets al barri de Ciutat Naranco, d'Oviedo. I és que divendres a mitja tarda, una dona de quaranta-cinc anys es va precipitar pel pati interior del cinquè pis de casa seva.

Pel que sembla, els serveis d'emergència van ser alterats que una dona s'havia precipitat des de la finestra al número 30, el carrer Augusto Junquera.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Quan els serveis d'emergència i els agents de la Prefectura Superior d'Astúries van pujar al pis per indagar en la investigació, van trobar el cadàver d'una dona de vuitanta anys.

Segons sembla, l'àvia podria portar uns quants dies morta. Aquesta dona era la mare de l'altra dona que s'hauria precipitat per la finestra.

Ara, la Policia Nacional està investigant un probable homicidi com a causa de la mort de la dona gran.

Els veïns de totes dues dones asseguren que entre elles hi havia una relació difícil. Alguns asseguraven que discutien molt i que, de vegades, la ferida “feia fora la mare fora de casa i la deixava al replà”.

Carrer August, 30, d'Oviedo
La dona de 45 anys es troba en estat greu a l'HUCA | Google Maps

En un primer moment, la policia va prohibir l'accés al bloc als veïns, fins que es van fer els tràmits que van permetre l'aixecament del cadàver.

Ferida greu la dona que es va precipitar per la finestra

La dona que es va precipitar per la finestra va ser traslladada en estat greu a l'Hospital Universitari Central d'Astúries (HUCA), on continua ingressada.

Fonts policials asseguren que encara no hi ha cap novetat del cas, llevat que “la dona millori i se li pugui prendre declaració”. De moment, confirmen que no hi ha hagut cap detenció.