Imatge de la cinta policial

Una dona mata el pare després d'una discussió en un pis de Catalunya

La dona ha estat detinguda pels Mossos d'Esquadra

Tragèdia a Calella. Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona presumptament relacionada amb la mort del seu pare, un home de 94 anys, a la localitat del Maresme. Els fets haurien tingut lloc divendres a les 22.00 hores, 15 de setembre, després d'una forta discussió en un domicili de Calella.

Els agents dels Mossos d'Esquadra es van personar fins al lloc dels fets i van trobar l'home, de 94 anys, mort i amb signes de criminalitat. La dona, filla del difunt, va ser arrestada després dels fets.

Finalment, els agents de la Divisió de Recerca Criminal (DIQUE) de la Regió Policial Metropolitana Nord s'han fet càrrec de la investigació.

Mor l'home que va rebre una pallissa a Barcelona

Així mateix, divendres passat també va morir l'home que 58 anys que va resultar ferit crític dimarts després d'haver perseguit i haver-se enfrontat al lladre del telèfon mòbil al districte de Sant Martí de Barcelona.

Els fets van tenir lloc al carrer Ciutat de Granada quan l'autor del furt va sostreure un iPhone a un altre home i va fugir. La víctima el va perseguir amb el vehicle i quan el va interceptar es va iniciar una baralla entre tots dos.

Durant la discussió la víctima va resultar ferida de gravetat i la van traslladar a un centre sanitari en estat crític, on ha mort divendres. La Divisió de Recerca Criminal dels Mossos investiga ara el succés.