Muntatge d´una finestra blanca, un capó d´un cotxe de la Policia Nacional i un nen pujant unes escales
SUCCESSOS

Un nen de 2 anys, molt greu després de caure per la finestra de casa seva a Mallorca

Un nen de dos anys s'escapa de la seva germana i cau per la finestra a Palma de Mallorca


Ahir dissabte, 18 de maig, un nen de dos anys es va precipitar per una finestra d'un segon pis a Palma de Mallorca.

L'accident va tenir lloc a les 15.30, quan els serveis d'emergències van rebre l'avís que un nen havia caigut per una finestra.

Un menor de dos anys ferit greu

Ahir a la tarda, dissabte 18 de maig, una família formada per una mare, una filla de deu anys i un nadó de dos era a casa seva del carrer Ticià, a Palma de Mallorca.

Mentre la mare era a la cuina fent feines de casa, la filla gran s'estava ocupant del seu germà petit.

En una distracció, el nadó es va escapar de la seva germana corrent cap a la sala d'estar. En aquell moment, va pujar a un sofà situat al costat d'una finestra, que estava oberta, i va caure.

Just en aquell mateix instant, diverses persones que passaven caminant per aquest carrer van trucar als serveis d'emergència. Van avisar que un nen havia caigut per una finestra.

Una ambulància arriba a la casa on una dona retinguda per un policia retirat, el 30 d'agost del 2023, a Alzira, València

Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses ambulàncies del Samu i patrulles de la Policia Nacional i de la Policia Local de Palma.

El pronòstic de nen és reservat

Els metges traslladats a aquest carrer van evacuar el nadó de dos anys a l'Hospital Universitari Son Espases.

Després de fer les primeres proves, han pogut certificar que pateix politraumatismes pel cos i té una ferida a la cara. Això sí, no va perdre el coneixement en cap moment i el van poder estabilitzar ràpidament.

A hores d'ara, el nen continua ingressat a l'hospital amb pronòstic reservat.

S'obre una investigació: sembla un accident domèstic

Després de traslladar-se al lloc dels fets diverses patrulles de la policia, s'ha obert una investigació per aclarir que va passar realment.

Cotxe de la Policia Nacional

Tot i que tot sembla indicar que va ser un accident domèstic. Els nens es trobaven en un entorn segur, però el nen va decidir escapar-se de la seva germana.

Ells es trobaven en una habitació on no hi havia res perillós per a cap dels dos. Però la germana gran no va tenir temps d'anar darrere del nadó perquè no pugés al sofà.

➡️ Successos

Més notícies: