Muntatge de fotos d'un cotxe de policia i, al costat, una ambulància amb un ganivet
SUCCESSOS

Un home, molt greu després de ser apunyalat al mig del carrer

El succés ha tingut lloc durant la matinada d'aquest mateix diumenge, 19 de maig, a La Mariola (Lleida)

Matinada d'infart a La Mariola (Lleida). Una baralla ha acabat amb un ferit de gravetat després de ser apunyalat al mig del carrer. El succés ha tingut lloc al voltant de la mitjanit d'aquest diumenge, 19 de maig.

La baralla va començar després que un grup de persones, d'ètnia gitana, ataquessin un home d'origen magribí. Segons recull El caso, la víctima va ser apunyalada amb un ganivet a l'abdomen.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i també dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van haver de traslladar la víctima a un centre hospitalari a causa de la gravetat de la ferida.

Sanitaris amb una ambulància després de l'atropellament a Haro, La Rioja

Es desconeixen les causes de la baralla

Quan les autoritats han arribat al lloc dels fets, ja només hi havia la víctima. Els atacants havien fugit i, malgrat que s'ha engegat un dispositiu per trobar-los, encara no hi ha cap detingut.

De moment, es desconeixen les causes que van provocar aquesta baralla. Tot i això, la investigació ja està en mans dels Mossos d'Esquadra.

La víctima, d'origen magribí, va haver de ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. I és tot i que va ser evacuat amb vida, l'home estava greu.

No obstant això, no es tem per la seva vida. La víctima ha estat sotmesa a una intervenció quirúrgica, que ha tingut lloc aquest mateix matí. I ja ha estat traslladada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb un pronòstic favorable, segons recull el mencionat mitjà.

Plànol general de l'entrada de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

La Mariola, escenari de diverses baralles

Aquest succés ha tingut lloc a La Mariola, un barri de Lleida que no és la primera vegada que presencia uns fets d'aques tipus. A principis d'aquest mateix mes, va tenir lloc una altra batalla campal que es va saldar amb un ferit per una ganivetada i quatre detinguts.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van haver de comptar amb l'ajuda dels antiavalots per poder frenar la baralla. La víctima també va haver de ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, on li van curar la ferida de la navalla amb punts de sutura. A més, dos dels detinguts també van haver de ser atesos pels sanitaris per les ferides que presentaven.

➡️ Successos

Més notícies: