Muntatge de fotos de primer pla d'Ana Julia Quezada, assassina de Gabriel Cruz, sent detinguda i, de fons, una imatge de recurs d'una cel·la
SUCCESSOS

L'última hora sobre Ana Julia Quezada: li prohibeixen una trucada després del registre

Tot i que no van trobar el suposat telèfon que va assenyalar Patrícia Ramírez, li haurien restringit les trucades

Ana Julia Quezada, condemnada per l'assassinat del petit Gabriel Cruz, torna a estar al centre del focus mediàtic. Després de l'èxit d'El caso Asunta a Netflix, es rumorejava que la jove participava en l'enregistrament d'un documental que tractava la mort d'‘el pescaíto’. Un fet que Patrícia Ramírez, la mare del menor, no va trigar a denunciar públicament.

Patrícia Ramírez va exposar que la dona que va posar fi a la vida del seu fill estava gravant “un documental o un programa televisiu”. I la finalitat no era altra que parlar sobre la mort del petit Gabriel Cruz des de la presó de Brieva (Àvila). Cosa que no ha agradat a la mare del menor, ja que considera que això “menyscabaria la seva imatge i la seva memòria, fent-nos encara més mal si és possible”.

Ana Julia Quezada, traslladada a un mòdul d'aïllament

Després de les acusacions de la mare de Gabriel Cruz, Ana Julia Quezada va ser traslladada a un mòdul d'aïllament del centre penitenciari de Brieva. Allà, l'assassina d'‘el pescaíto’ compleix la pena de presó permanent revisable.

Imatge d'Ana Julia Quezada amb la Policia Nacional

I és que Patricia Ramírez va apuntar que “una font directa” li hauria assegurat que la condemnada tindria accés a un telèfon mòbil. Un objecte que li permetria gravar imatges i àudios des de la presó, i participar en el suposat documental.

Després de les informacions exposades per la mare del menor, diversos funcionaris de la presó van registrar la cel·la d'Ana Julia Quezada. Unes inspeccions que es van fer per petició del director del centre, però no van donar resultat. Ja que durant l'escorcoll no van aconseguir trobar el suposat telèfon mòbil, ni cap altre objecte no autoritzat entre les seves pertinences.

D'altra banda, des del Ministeri de l'Interior s'està investigant si la condemnada realment gravava un format sobre l'assassinat sense permís.

L'última hora sobre Ana Julia Quezada

Ana Julia Quezada segueix al mòdul d'aïllament de la presó de Brieva. Una condició que obliga la presa a menjar al seu habitacle i no pot sortir al pati amb la resta de companyes. I si ho volgués fer, només podria fer-ho sola i amb la prèvia autorització del centre.

Igual que la resta de preses, l'assassina del petit té permès fer diverses trucades a la setmana a diferents números de telèfon. Es tracta de connexions telefòniques autoritzades, ja que es fan des d'un terminal que li facilita la presó.

Tot i això, segons assenyala The Objective, des del centre penitenciari li han limitat les trucades telefòniques. Més concretament, li han prohibit trucar a una de les línies que la reclusa tenia obertes. Així que podria ser que a través de trucades a aquest número de telèfon s'hagués posat en contacte amb una suposada productora per participar en un documental sobre l'assassinat de Gabriel Cruz.

➡️ Successos

Més notícies: