Ricardo Olmos Marí, en una foto d'arxiu, assistint a un acte del PSOE
SUCCESSOS

Mor Ricardo Olmos Marí, exregidor del PSOE

Ricardo Olmos Marí va ser regidor socialista a l'Ajuntament de València

El PSOE està de dol. El partit socialista ha hagut de lamentar la pèrdua d'un dels seus exregidors més estimats: Ricardo Olmos Marí. Va ser secretari general de l'agrupació socialista de Ruzafa (Comunitat Valenciana) i, com a bon valencià, també era un fidel amant de les Falles. Tant és així que va ser president de la Falla Monteolivete durant 11 anys.

Ricardo Olmos Marí va ser regidor socialista a l'Ajuntament de València el 1999 i, després de 4 anys formant part del Govern, va estar lligat al PSOE durant diversos mandats. Recentment, s'ha lamentat la seva mort a causa d'un infart.

Primer plànol de la façana de l'Ajuntament de València
Ricardo Olmos Marí va ser regidor socialista a l'Ajuntament de València | Google Maps

Ricardo Olmos Marí, tota una eminència a la Comunitat Valenciana

L'exregidor ha mort als 69 anys a causa d'un infart. L'expolític ha traspassat deixant la seva dona, dos fills i quatre néts. L'expolític estava passant uns dies a Alacant per gaudir de les Fogueres de Sant Joan, ciutat on ha mort tristament.

Ricardo Olmos Marí era una persona molt estimada a ‘la terreta’, ja que era tot un referent al món faller després de presidir la Falla Monteolivete. Així que es va convertir en una persona molt estimada a la ciutat.

Sense anar més lluny, Olmos Marí, l'any passat, va rebre el premi Paco Carsí a la trajectòria fallera de la mà de la secretària general del PSOE a València, Sandra Gómez.

El PSOE i el País Valencià lamenten la pèrdua de Ricardo Olmos Marí

Sandra Gómez ha volgut expressar el seu condol per la trista pèrdua a través de les xarxes socials. “M'entristeix comunicar-vos que la família socialista ha patit avui una terrible perduda. Ens ha deixat el company Ricardo Olmos. Un gran socialista i faller. Una persona reconeguda i estimada al món festiu de València”, escrivia.

“Gràcies a persones com ell podem mirar amb orgull la història del partit socialista al món de la nostra festa. Com a secretària general li vull agrair que hagi dedicat part de la seva vida al nostre partit així com personalment durant aquesta etapa en què he tingut l'honor de comptar sempre amb la seva inestimable ajuda i col·laboració.”, concloïa.

María José Catalá, alcaldessa de València, també ha expressat públicament la seva tristesa per la pèrdua de l'exregidor. I no ha perdut l'oportunitat d'expressar el seu condol als familiars i amics de Ricardo Olmos Marí. “A tots els éssers estimats de qui fos regidor a València, després d'assessor municipal i també membre del Consell Rector de Junta Central Fallera”, assenyalava.