Fotomuntatge amb fons d'una platja de Catalunya i al capdavant una rodona vermella amb una ambulància del SEM

SUCCESSOS

Mor ofegat un jove de 23 anys mentre treballava a la platja

Un company va donar l'alerta després de veure que la víctima, que s'havia submergit, no sortia a la superfície

Tràgic succés. Un noi de 23 anys va perdre la vida després d'ofegar-se quan treballava en una platja de Begur (Girona). Els fets tenien lloc dimecres passat, 15 de maig, a la platja Sa Riera, al voltant de les 18:00 de la tarda.  

La víctima estava col·locant les boies per a les embarcacions del Club Nàutic de Sa Riera quan es va ofegar. Era un company del jove qui donava l'avís, en veure que no sortia a la superfície. 

La Policia Local feia les primeres tasques de reanimació a la víctima mentre esperaven l'arribada dels serveis d'emergències. Tot i això, no es va poder fer res per salvar la vida del jove de 23 anys. 

Estava col·locant boies a la platja 

El jove, de 23 anys i veí de Begur, col·locava boies per a les embarcacions del Club Nàutic a la platja de Sa Riera de Begur (Baix Empordà), de cara a la temporada d'estiu. Va ser en aquell moment que es va ofegar. 

Foto d'agents de la Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra i efectius d'emergència a Tarragona

L'avís a les autoritats el va donar un company, després de veure que el noi no sortia a la superfície quan l'esperava a l'embarcació. Segons apunten fonts de la Guàrdia Civil, el noi s'havia quedat enganxat a la corda que subjecta la boia mentre duia a terme l'apnea, a uns 1,5 metres de profunditat. 

No han pogut reanimar-lo 

La Policia Local li va practicar les primeres maniobres de reanimació cardiopulmonar, mentre s'esperava l'arribada dels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els serveis d'emergències tampoc no van poder fer res per salvar la vida del jove, i en van certificar la mort. 

El cos del jove va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal (IMLC), on li serà practicada l'autòpsia durant les pròximes hores. El company de la víctima va haver de ser traslladat a l'Hospital de Palamós, després de patir un atac d'ansietat. 

La Policia Local també ha activat un servei de psicòlegs per atendre familiars i amics de la víctima. Per part seva, la unitat de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Girona ja s'ha fet càrrec del cas. 

➡️ Successos

Més notícies: