Imatge de la piscina municipal de Poza de la Sal

Mor una nena de dos anys ofegada a una piscina

El 061 va traslladar la petita a l'hospital, però no van poder fer res per ella

Una nena de dos anys ha mort ofegada a una piscina de la localitat granadina d'Otura. Amb aquest succés ja són molts els ofegaments que s'han produït a piscines o platges d'Espanya.

L'Ajuntament d'Otura ha col·locat les banderes a mig pal, en senyal de dol per la greu consternació que ha provocat aquest succés a la localitat.

Segons s'ha informat als mitjans, els fets van passar dijous passat 20 de juliol a les 20:30h.

Es va traslladar la nena a l'hospital en una UVI mòbil

En el moment que van aparèixer els pares de la menor, ràpidament van trucar al 112 per demanar ajuda. La petita va patir un ofegament en una piscina, de manera que els bombers i la policia es van traslladar al lloc dels fets per fer les tasques de reanimació cardiopulmonar.

Mentrestant, la Policia Local va requerir al 112 la presència dels serveis sanitaris i el 016 va traslladar la menor a un centre hospitalari en una UVI mòbil.

Finalment, la petita de 2 anys va acabar morint.

Un cotxe de la policia local
La policia i els bombers van anar ràpidament al lloc dels fets | ACN

L'Ajuntament ha mostrat suport a la família

Després dels fets, l'Ajuntament d'Otura ha baixat a mig pal les banderes, en senyal de consternació pel que ha passat a la localitat granadina, tal com ha afirmat l'alcalde, Nazario Montes.

L'alcalde ha mostrat el suport a tota la família i ha habilitat la Biblioteca Municipal com a tanatori. Això és degut al fet que estan construint el nou tanatori i han decidit habilitar-lo davant l'espera de la gran assistència de persones que donaran el condol a la família.

Una ambulància 'UVI Movil' de l'Hospital Central de la Defensa, 'Gómez Ulla'
La nena va ser traslladada a una UVI mòbil | Europa Press

El centre escolar Centre Infantil Oturitos, on estava escolaritzada la nena, també ha enviat un missatge de condol i han traslladat "abraçades" tant als pares com als germans de la nena. Ningú no dubta a destacar l'alegria que tenia la nena, la seva inquietud i el seu somriure.