Un agent de Policia Nacional d'esquena

Detingut un menor que va ruixar un altre amb líquid inflamable

La víctima va haver de ser atès a l'hospital per cremades de segon grau a diverses zones del cos

La Policia Nacional ha detingut a Múrcia un menor de 16 anys que n'ha provocat cremades a un altre després de ruixar-li un líquid inflamable i calar-li foc a manera de broma. La víctima va haver d'anar ràpidament a l'habitatge pròxim d'un familiar per introduir-se a la dutxa i apagar les flames. El menor va patir cremades de segon grau i va haver de ser atès a la unitat de cremats de l'Hospital Verge de l'Arrixaca.

La investigació va quedar a les mans dels agents de la Policia Nacional, els que han pogut determinar l'autoria dels fets, identificant el presumpte agressor. El menor va ser detingut, acusat d'un delicte de lesions greus. Els fets han estat posats en coneixement de la Fiscalia de Menors de Múrcia, que està estudiant el cas.

El detingut li va calar foc amb el seu encenedor

El succés va tenir lloc el dia 2, al barri murcià d'Espinardo mentre la víctima, menor d'edat, estava passant una estona al carrer. En aquell moment, va notar com un altre menor, que coneixia de la zona, li ruixava un líquid mullant-li tota l'esquena. Instants després, el causant li calava foc amb un encenedor, provocant un important foc que li va fer cremar tot el cos.

Ambulància a Murcia
El menor va ser derivat a la Unitat de Cremats de l'Hospital Clínic Verge de l'Arrixaca. | @112Murcia

Davant d'aquesta situació, la víctima va fugir fins al domicili conegut més proper, on es va introduir a la dutxa per intentar apagar el foc. Davant la gravetat de les lesions, els seus familiars el van traslladar d'urgències a l'Hospital Morales Meseguer perquè ho assistissin. Un cop allà, davant la importància de les cremades va ser derivat a la Unitat de Cremats de l'Hospital Clínic Verge de l'Arrixaca.

La víctima va presentar severes cremades de segon grau a la zona de l'esquena i els glutis. Al centre hospitalari va haver de rebre una assistència mèdica especialitzada per a aquest tipus de lesions. Poc després, el presumpte autor dels fets va ser detingut per un delicte de lesions greus.

L'acusat és menor i està esperant el procediment corresponent. La Fiscalia de Menors de Múrcia està investigant el cas. Ara per ara, sembla que es va tractar d'una broma de mal gust.