Imatge del cotxe accidentat a la M11 a Madrid el passat 10 d'agost de 2023

Mor el nen de dos anys que va tenir un greu accident de trànsit a Madrid

El nen havia estat traslladat a l'Hospital de La Paz amb pronòstic greu, on ha acabat mort

Tràgic final per al nen de dos anys que estava greu després de rebre l'impacte de la peça d'un cotxe en un accident a la M-11 (Madrid). El menor i la seva família havien col·lidit contra un altre cotxe i, quan van baixar del cotxe, un tercer vehicle va impactar contra els sinistrats.

El petit estava als braços de la seva mare quan tot això va passar, va quedar inconscient i va haver de ser intubat al mateix lloc dels fets. Tristament, avui ha transcendit que el menor ha mort.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Un accident múltiple amb un tràgic final

El succés va tenir lloc al quilòmetre 7 de la M-11, en sentit a l'entrada de Madrid. Al voltant de les 22 hores de dijous passat, 10 d'agost, dos cotxes van xocar sense provocar cap ferit. Tot i això, els ocupants dels dos vehicles van baixar dels cotxes després de la col·lisió i, mentre ja eren fora dels cotxes, un altre tercer vehicle va impactar contra un dels sinistrats anteriorment.

Aquest cop va provocar que sortís despedida una peça d'un dels cotxes implicats en l'accident. Amb tan mala sort que la peça va impactar contra la cara del petit, el qual estava als braços de la seva mare. El fort cop que va rebre el menor li va provocar un traumatisme facial greu que el va deixar inconscient.

El menor va quedar inconscient i va haver de ser intubat

Un equip mèdic del SAMUR va acudir al lloc dels fets per atendre el ferit més petit, el qual continuava inconscient a l'arribada dels serveis d'emergència. El nen, davant la gravetat, va ser intubat al mateix lloc del sinistre i va ser traslladat amb pronòstic greu a l'Hospital de La Paz de Madrid. Tot i tots els esforços sanitaris, ahir el petit acabava perdent la vida.

Ambulancia Emergencias Madrid
El menor va haver de ser intubat al lloc dels fets | Emergencias Madrid

Fins al lloc dels fets també es va traslladar una psicòloga del SAMUR-PC, que es va encarregar d'atendre els familiars del menor després d'aquests patir una crisi emocional per l'accident.

La investigació va a càrrec de la Guàrdia Civil, que aclarirà les causes del desafortunat succés.