Imatge d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a Barcelona

Apareix el cadàver d'un home flotant al mar a Barcelona

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació

Tràgic succés a Barcelona. El cos sense vida d'un home ha estat trobat aquest divendres flotant al mar, entre Sant Adrià de Besòs i la ciutat de Barcelona.

El cadàver ha estat trobat mar endins, a tan sols uns 200 metres del port del Fòrum, per uns socorristes, que han donat l'avís. Ràpidament, el cos ha estat traslladat al port.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La víctima no ha estat identificada

El cos sense vida d'un home ha aparegut aquest divendres al mar. Els fets han tingut lloc entre Sant Adrià de Besòs i Barcelona, a 200 metres del port del Fòrum.

Uns socorristes, que han localitzat la víctima, ja sense vida, han donat l'avís ràpidament a emergències, encara que els efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ja no han pogut fer res per l'home.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil també s'han desplaçat cap al lloc dels fets. S'ha certificat, aleshores, després del trasllat del cos al port, la mort de la víctima, que s'estima que podria tenir aproximadament uns 50 o 60 anys.

Tot i això, encara no se l'ha pogut identificar. Agents dels Mossos han informat que l'home vestia un banyador fosc, i també unes ulleres blaves.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas

Com que el cadàver de l'home s'ha trobat mar endins, el cas correspondria a la Guàrdia Civil, que ja s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest succés.

Tot i això, encara no s'han pogut dilucidar les causes de la mort de la víctima, i no s'ha pogut confirmar si es tractaria, així, d'un nou cas d'un banyista ofegat a les platges catalanes aquest estiu.