Imatge de dos sanitaris del SEM

Mor un home després de precipitar-se al buit mentre estava arreglant un tendal

La víctima ha mort a l'acte

Tràgic succés el que han presenciat a Puçol (València). Un home de 55 anys ha patit un accident mortal mentre estava arreglant el tendal del balcó de casa seva. Tot i que la caiguda ha tingut lloc des d'un segon pis, el gran impacte ha acabat amb la seva vida.

El succés va tenir lloc ahir, 11 d'agost, al voltant de les 11.30 hores del matí, al carrer Vicente Ros ubicat a Puçol. L'home es va disposar a arreglar el tendal de la seva vivenda, ubicada a l'esmentada via, quan de sobte es va precipitar al buit després de vèncer la petita escala a la que estava pujat per fer la tasca.

Captura de pantalla de Google Maps de l'Avinguda Vicente Ros de Puçol (València)
El succés ha tingut lloc al carrer Vicente Ros, ubicat a Puçol (València) | Google Maps

L'equip sanitari va anar ràpidament al lloc dels fets

Segons relata EPE, l'home hauria impactat en un primer lloc contra uns tarongers que estaven plantats al carrer. Tot i això, i malgrat que el pis estava ubicat en una segona planta, l'impacte contra el terra ha estat brutal.

La víctima mortal va caure entre dos cotxes que estaven aparcats al carrer Vicente Ros, així que no va quedar gaire visible a tots els vianants que passaven per la zona.

Pel que sembla, a prop del lloc dels fets –a uns 100 metres– hi ha un centre de salut d'atenció primària on una testimoni va entrar cridant per demanar ajuda. “Ha caigut un home, ha caigut un home”, va cridar la dona, segons exposa aquest mitjà.

Tot i que un equip sanitari es va desplaçar molt ràpidament per socórrer l'home, no van poder fer res per salvar-li la vida. Doncs la víctima va morir a l'acte als pocs minuts de caure.

Muntatge de fotos d'un tendal i un home pujant una escala al costat
L'escala de l'home estaria recolzada a la barana del balcó, segons alguns testimonis | Getty Images, E-Noticies

Les causes de la caiguda encara es desconeixen

Segons relaten alguns testimonis, l'escala on pujava l'home estava recolzada a la barana del balcó. És a dir, que no tenia un punt de subjecció segur. A més, també relaten que l'home va intentar agafar-se a la tela del tendal abans de precipitar-se, però això no va impedir la caiguda.

De moment, es desconeixen les causes que van provocar el succés i la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir els fets.