Imatge de la piscina municipal de Poza de la Sal

Mor un nen de 8 anys després d'ofegar-se en una piscina

El menor va ingressar ahir d'urgència a l'hospital, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida

Terrible succés. Un nen de 8 anys ha mort avui dimecres a l'hospital on estava ingressat en estat greu després d'ofegar-se en una piscina de Santa Coloma de Gramenet, a la província de Barcelona.

Els fets van passar aquest dimarts al matí, després que hagués de ser traslladat d'urgència a l'hospital Can Ruti de Badalona en ser localitzat sense coneixement a la piscina del barri de Can Zam del municipi.

«Ha mort a l'hospital el nen ofegat ahir a la piscina de Can Zam. Uns joves banyistes el van treure de l'aigua i va ingressar a Can Ruti. Anava al casal de la Riera Alta de Santa Coloma de Gramenet», ha informat la periodista Anna Punsí a través de Twitter.

Ha mort un dia després a l'hospital

El nen de 8 anys que ha mort aquest dimecres, 26 de juliol estava participant en un casal d'estiu del barri Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, a la província de Barcelona.

Els monitors i altres companys van trobar a faltar el menor cap a les 11 del matí d'aquest dimarts, quan en una de les activitats que es realitzarien van veure que no hi era present.

Va ser llavors quan altres joves van localitzar el nen en una piscina a punt d'ofegar-se i van poder treure'l abans del tràgic desenllaç amb la intervenció del socorrista.

Tot i això, a causa de la gravetat dels fets, no es va poder fer res per ell i ha acabat perdent la vida a l'hospital un dia després. El menor estava ingressat a l'hospital Can Ruti de Badalona amb pronòstic greu des d'ahir, quan va ser traslladat d'urgència.

Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per poder aclarir els fets. L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha decretat tres dies de dol i bandera a mitja asta per la mort del menor.

El Departament de Salut de la Generalitat ha demanat prudència al bany per evitar aquest tipus de successos. Aquesta temporada d'estiu, 19 persones ja han perdut la vida per ofegaments a Catalunya, i 30 des de començaments d'any.