La platja del Miracle de Tarragona

Identifiquen el cos sense braços ni cames que va aparèixer en una platja de Tarragona

Les anàlisis de la Guàrdia Civil han permès identificar el cos

Surten a la llum noves informacions sobre el cadàver trobat el passat 29 de juny a la platja del Miracle, a Tarragona . Tal com indica Europa Press, els resultats de l'autòpsia han identificat les restes humanes com les de l'Àngela, la dona desapareguda a Ullastrell, a Barcelona, en les riuades del passat 13 de juny.

En un comunicat, la Guàrdia Civil ha informat que els resultats de l'autòpsia coincideixen amb les mostres d'ADN que van enviar els Mossos d'Esquadra. "L'ADN del cadàver coincideix en línia materna amb les mostres recollides per part dels Mossos d'Esquadra als familiars de la desapareguda a Ullastrell, i per això s'ha conclòs sense cap dubte que les restes són de la desapareguda", han indicat.

Cal ressenyar que el cos d'Àngela es va trobar totalment mutilat a la platja, no tenia braços ni cames i estava en un avançat estat de descomposició. Tot i que els Mossos ja estudiaven la teoria que el cos trobat podria pertànyer a l'Àngela, fins aquest migdia no s'ha pogut confirmar.

Part del riu amb un cotxe destrossat amb els Mossos d'Esquadra i els bombers
Els Bombers de la Generalitat van buscar el cos per la riera de Gaià. | Europa Press

Desapareguda des del 13 de juny

El cos de l'Àngela es va trobar totalment mutilat, no tenia braços ni cames i va aparèixer a la platja en un avançat estat de descomposició. Desapareguda des del 13 de juny per les pluges torrencials a Ullastrell, els serveis d'emergències la van buscar durant més d'un mes.

En el moment de la seva desaparició, l'Àngela, viatjava en un 4x4 per la riera de Gaià, quan l'aigua la va arrossegar, provocant la mort del conductor, un home de 40 anys que era amic seu.

Cal ressenyar que encara que els treballs de la policia han permès identificar el cos, ahir va aparèixer un altre cadàver al Tarragonès. Aquest dimarts, 25 de juliol, un cadàver va aparèixer flotant a la platja de Coma-ruga , al Vendrell. Segons van indicar les primeres informacions, el cos va aparèixer cap a les 7 del matí, quan els primers banyistes haurien vist alguna cosa flotant al mar.

Tot i que la incertesa és màxima, encara no se sap què ha passat ni a qui pertany el cos. Tot i això, la Guàrdia Civil i els Mossos treballen en una operació conjunta per identificar el cos.