Muntatge de Marco Luis, el 'Monstre del Culturisme' i un llaç negre

SUCCESSOS

Mor inesperadament Marco Luis, el portuguès conegut com a 'Monstre del Culturisme'

Marco Luis, mort als 46 anys, era conegut per la seva espectacular musculatura, que mostrava a les xarxes socials

Dol en el culturisme portuguès després que Marco Luis, conegut com el 'Monstre del Culturisme', hagi mort als 46 anys a Colònia (Alemanya). Ha estat la mateixa dona del difunt la que ha comunicat la fatal notícia a través del compte oficial d'Instagram de Marco Luis.

"Després de tants missatges, puc confirmar que Marco ha mort aquest matí a Colònia. Ell es trobava al seu paradís, fent el que estimava", deia part del missatge de la dona del culturista, natural de Portugal. Marco Luis feia fisicoculturisme des de fa 20 anys i a les xarxes era molt conegut, sumant més de 25.000 seguidors a Instagram.

A aquesta xarxa aprofitava per donar a conèixer tots els canvis corporals que anava experimentant gràcies al fisicoculturisme. A més, ensenyava a tots els seus fidels seguidors els concursos i entrenaments en què va participar en tots aquests anys.

Mor el 'Monstre del Culturisme', Marco Luis, als 46 anys: la seva dona va donar la fatal notícia

Alhora, la seva dona ha agraït les mostres d'afecte que ha rebut les últimes hores després de la mort de Marco Luis. Amb tot, assegurava que “els agraeixo per endavant tot el suport rebut, ha estat incansable. Demano comprensió de tots en aquest moment difícil i respecte”, sol·licitava.

Marco Luis, el 'Monstre del Culturisme'

A hores d'ara, encara no es coneixen quines han estat les causes per les quals Marco Luis ha mort als 46 anys. Tot i això, tot apunta que portar a l'extrem el desenvolupament dels seus músculs ha pogut tenir a veure en la mort del Monstre del Culturisme.

La seva dona recordava en aquest post de comiat del culturista que sempre "ha estat una persona que ha tingut la seva pròpia manera de pensar i actuar. Un home humil i que mai va fer mal a ningú a la seva vida", deia la seva dona a Instagram.

Cal ressenyar que una de les raons per la qual Marco Luis es va dedicar a aquest esport, la va explicar fa temps a les seves xarxes socials. "Vaig néixer amb problemes físics que m'impossibilitaven fer esport, però em vaig adonar que la meva passió era el desenvolupament muscular. Vaig ser natural fins als 32, perquè no sabia ni què era la química i no va ser fins als 40, el 2018, que vaig competir per primera vegada i vaig guanyar”, confessava.

➡️ Successos

Més notícies: