Muntatge amb els exteriors de la casa on es va produir el crim i els dos detinguts de Chiloeches

SUCCESSOS

Última hora del crim dels Villar Fernández a Chiloeches: es confirma el pitjor

Un dels detinguts pel triple assassinat de Chiloeches hauria reconegut l'autoria dels fets

L'última hora del crim de Chiloeches (Guadalajara), que es va saldar amb el triple assassinat de la família Villar Fernández, té com a protagonista un dels detinguts. Sembla que Fernando, un dels sospitosos detinguts diumenge passat, hauria confessat ser l'autor d'aquestes morts.

"Els vaig matar perquè em van reconèixer", va ser el que va dir davant la Guàrdia Civil, segons recull El Mundo. Havia dissenyat un pla amb el seu amic David per entrar a la casa i robar tant els diners com una sèrie d'objectes de valor. Tot i això, les seves intencions es van truncar quan Elvira, una de les víctimes, va contactar amb el 112 després de sentir sorolls a la casa.

El presumpte assassí de la família de Chiloeches també va enfrontar-se amb Ángel, el pare de família. El temor de ser delatat el va portar a clavar-li una vintena de punyalades, posant fi a la seva vida. Però també va fer el mateix amb lvira i la filla del matrimoni, Laura.

L'únic que es va poder salvar va ser Yerai, l'altre fill de les víctimes. Després de matar els tres membres de la família Villar Fernández, va aconseguir les joies i rellotges que hi havia a la casa.

A continuació, en el seu intent d'esborrar les empremtes, va decidir calar foc al xalet. En veure les flames, el seu company, David, que l'esperava fora al cotxe, va optar per marxar del lloc dels fets. Davant d'això, a Fernando no li va quedar més remei que emprendre la fugida a peu fins a arribar a Pioz, on es refugiaria en un hostal.

Tres detinguts per l'assassinat de Chiloeches

Els tres cadàvers van ser trobats pels bombers. Poques hores després, la Guàrdia Civil detenia Fernando, la seva xicota, com a encobridora, i David. El presumpte autor del triple assassinat, de 25 anys, compta amb múltiples antecedents per robatori amb força, estafes i delictes contra la intimitat, entre altres.

Dimarts passat el jutge va dictar presó provisional per a Fernando i David, mentre que la tercera arrestada quedava en llibertat provisional. Els investigadors treballen ara en la possible relació d'amistat dels detinguts amb una exparella de la noia assassinada de 22 anys. S'estudia l'opció que hagi facilitat informació de rellevància sobre l'habitatge i els objectes de valor.

➡️ Successos

Més notícies: