Les ambulàncies del SEM en un servei d'urgència

SUCCESSOS

Mor un jove de 22 anys després de caure d'una teulada

El noi havia desaparegut dissabte passat en una zona de discoteques de Sant Cugat del Vallès


Tràgic succés a Catalunya. Un jove de només 22 anys va perdre la vida a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) diumenge passat, 22 d'octubre.

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el noi podria haver patit un accident després de caure d'una teulada. El jove, veí de Terrassa, estava en parador desconegut després de desaparèixer a la zona de discoteques de Can Solà dissabte passat.

El cos sense vida del jove va ser trobat només un dia després, al pati d'un edifici de l'avinguda de les Corts Catalanes. El noi presentava múltiples contusions compatibles amb una caiguda.

No havia tornat a casa

Els Mossos d'Esquadra van trobar diumenge passat, 22 d'octubre, el cos sense vida d'un noi de 22 anys a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). El noi, que era veí de Terrassa, havia desaparegut el dia anterior a la zona d'oci de Can Solà.

El jove havia sortit de festa a una zona molt habitual de Sant Cugat del Vallès i freqüentada per veïns de Terrassa. Tot i això, després d'acabar la nit, el noi no havia tornat a casa seva i ningú del seu cercle d'amics en sabia res.

Hauria caigut des de la teulada d'un edifici

Els Mossos van trobar el cos, ja sense vida, del jove diumenge cap a les set del matí a l'avinguda de les Corts Catalanes, hores després de la seva desaparició. Després de la troballa del cadàver, efectius de la policia es van desplaçar cap al lloc dels fets i es va activar la comitiva judicial.

El cos, que va ser traslladat a un centre anatòmic forense, presentava múltiples contusions compatibles amb una caiguda. I no hi hauria indicis de cap acte criminal.

Per aquest motiu, la policia catalana treballa amb la hipòtesi que el noi hauria tingut un accident i s'hauria precipitat des de la teulada d'un edifici.

Tot i això, els Mossos continuen investigant les causes de l'accident per aclarir per quin motiu el jove s'hauria precipitat.

➡️ Successos

Més notícies: