Muntatge de fotos d'una imatge dels serveis d'emergència al lloc de l'accident a Segòvia i una imatge de dos policies
SUCCESSOS

Moren dos bebès, un menor d'edat i una dona en un accident greu a Espanya

El fatídic accident ha tingut lloc a prop de Segòvia, a la localitat de Ceguilla

Una dona i tres menors, dos dels quals són nadons de menys d'un any, han mort aquest dilluns 23 d'octubre a les 13.14 hores. El greu accident s'ha produït a conseqüència d'una col·lisió entre un tractocamió i un turisme. S'ha produït al terme municipal de Ceguilla, localitat que pertany a Aldealengua de Pedraza, a la carretera nacional N-110, al punt quilomètric 159.800, a Segòvia.

Els serveis d'emergències van rebre diverses trucades alertant del terrible succés. Hi indicaven que hi havia dues persones ferides completament inconscients i atrapades dins del vehicle. Era la dona que conduïa i un dels nadons.

Muntatge d'una ambulància amb uns peus de nadó

Ràpidament, la Guàrdia Civil de Trànsit de Segòvia, els Bombers i Emergències Sanitàries-SACYL es van traslladar al lloc dels fets, juntament amb una ambulància de suport vital bàsic, un equip mèdic i un helicòpter medicalitzat.

Els quatre integrants del vehicle no han sobreviscut

Els sanitaris desplaçats al lloc dels fets només han pogut confirmar la mort dels quatre integrants del vehicle: una dona i tres menors. De moment, només se sap que la dona tenia quaranta anys i dos dels menors eren nadons d'un any.

El conductor del tractocamió ha resultat completament il·lès després de l'impacte.

Els habitants de la localitat a qui s'ha consultat afegeixen que no coneixien ni la dona ni els nens, ja que no vivien a la localitat. La Subdelegació del Govern a la província encara estan recollint els atestats de la Guàrdia Civil per poder explicar el que ha passat.

Tal com ha informat la Direcció General de Trànsit (DGT), la carretera N-110 estarà tallada unes hores, fins que no es faci l'aixecament dels cossos i es retirin els vehicles.

➡️ Successos

Més notícies: