Muntatge d'una ambulància oberta pujant a un pacient i la platja Valdelagrana de Cadis

Mor un home de 78 anys a una platja de Cadiz: el segon en un mes

El mort va caure fulminat a la riba de la platja gaditana

Un home de 78 anys, nascut a Còrdova, ha perdut la vida dimecres 23 d'agost passat en una coneguda platja de la costa gaditana. Concretament, aquest ciutadà ha mort a la platja de Valdelagrana, al municipi del Port de Santa Maria.

Resulta que en aquell sorral també moria un altre home fa tot just uns dies, dimarts passat 15 d'agost. Així les coses, es tractava d'un home de 74 anys que presumptament va morir ofegat a la platja esmentada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Tot va passar dimecres a les 16:30 quan aquest home d'avançada edat va caure fulminat a la riba de la platja gaditana. Un fet que va deixar més que alarmats els banyistes que eren a prop de l'afectat.

Així van confirmar el succés les últimes hores diferents fonts municipals. Alhora, van posar sobre la taula que podria haver patit un infart, tot i que encara no han sortit els resultats de l'autòpsia per conèixer les causes concretes de la seva mort.

Mor de forma sobtada un home després de caure fulminat a la platja de Valdelagrana (Cadis)

Un cop es va produir el succés, serveis de Salvament i Socorrisme de l'Ajuntament del Port de Santa Maria, van acudir sense demora fins allà.

Plànol curt de l'aigua arribant a la vora del mar a la platja
És la segona mort en 10 dies a la mateixa platja de Cadis | PixaBay

El cas és que van assistir a aquest home de 78 anys practicant-li la reanimació cardiopulmonar durant una mitja hora. Però per desgràcia, tots els esforços dels serveis d'Emergències no van poder salvar la vida a aquest banyista.

A més dels esmentats equips d'Emergències, la Policia Local del Port de Santa Maria també va intervenir i va col·laborar en aquest operatiu.

Com dèiem, és la segona mort en només vuit dies d'una persona després que el dia 15 passat, un altre banyista morís per un possible ofegament. Un altre succés que ha commocionat la turística localitat gaditana del sud d'Espanya.

En aquest cas, el succés va tenir lloc a les 10.00 quan diversos banyistes van donar alerta a Emergències 112 perquè atenguessin un home. I malgrat els esforços de tot l'operatiu sanitari, només van poder certificar la mort de l'afectat, com va passar fa tot just un parell de dies a la mateixa platja.