Dos agents de la policía autonòmica del País Basc, la Ertzaintza, d'esquenes

Una dona de 51 anys mata la seva exparella a Vitòria

La dona ha estat detinguda per un presumpte delicte d'homicidi

Una dona de 51 anys ha estat detinguda per l'Ertzaintza, aquest dimecres 23 d'agost, a última hora del vespre a Vitòria. Aquesta dona va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi després de matar la seva exparella i pare dels seus fills.

El terrible succés va tenir lloc a l'interior de la llar de la dona al barri de Lakuabizcarra. En aquest lloc, els agents van trobar el cos de l'home d'una mitjana edat que encara tenia vida i que estava tirat a terra del rebedor.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Quan va ser vacunat a l'Hospital de Txagorritxu, no es va poder fer per la seva vida i es va acabar confirmant la mort d'aquest veí de Vitòria.

El cas és que dimecres a les 17:00, una veïna alertava el 112 perquè manessin una ambulància a aquest habitatge del barri de Samsomendi. La veritat és que aquesta dona havia sentit una discussió forta amb amenaces de mort a casa de la seva veïna.

Detinguda una dona després de matar el seu exmarit i pare dels seus fills a casa seva a Vitòria

Amb tot, es va confirmar per part de l'Ertzaintza que l'home estava tirat a terra i inconscient, ja que tenia el "pols molt feble".

El cas és que, veient el seu estat, li van fer una maniobra RCP. Un cop els sanitaris van arribar, van agafar les regnes de la situació i van acabar traslladant-lo en una ambulància fins a l'esmentat hospital.

Un tècnic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya fica una camilla en una ambulància durant un servei
L'home assassinat pel seu ex ha mort a l'Hospital de Txagorritxu | Europa Press

Mentrestant, l'Ertzaintza detenia aquesta dona, exparella de la víctima, com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi. Amb tot, va haver de ser traslladada a un centre hospitalari en patir un atac d'ansietat després de posar fi a la vida del seu ex.

A hores d'ara, la investigació segueix el seu curs. Es vol analitzar detalladament quin ha estat el motiu d'aquesta dona per posar fi a la vida del pare dels seus fills.

El Jutjat Número 1 de Vitòria s'ha fet càrrec de la investigació. Ara queda esperar el resultat de l'autòpsia, que serà clau per al cas i el que esperarà a la sospitosa. El cos del mort és a l'Institut Anatòmic Forense de Vitòria, on encara fa unes hores s'examinava.